Midsommar i Grebbestad

Vissa högtider stolpar upp sig lite högre än andra på tidslinjen. Årets midsommarhelg blev precis en sådan helg.
 
Bästa vänner samlade √
Pojkvänner med √
Gudbarn på plats √
Västkusten √
Soligt väder √
God mat √
 
Från torsdag till söndag öppnade gästvänliga familjen Kaller upp sitt sommarhus i Grebbestad och välkomnade mig, Julia och Lovisa plus respektive. På agendan stod det (utöver att äta en gedigen midsommarbuffé) krabbfiske, midsommardans, femkamp, häng vid sjöbåten, wakeboard, räkfrossa, fotboll och krocketunering, Jag var nog den som var mest taggad på lekarna innan men minst taggad efteråt… Pälle och Matilda roffade åt sig första platsen både på femkampen och krocketen vilket kändes aningen riggat ;) 
 
Skämt å sido. Jag fick briljera när vi skulle fånga musslor, skjuta pilbåge (nästa Lara Croft?) och åka wakeboard istället. Det är alltid något! 
 
Adam och jag hyrde bil över helgen. Han såg glad men samtidigt lite bekymmersam ut precis innan vi skulle åka. Han hade då två nyheter att berätta och undrade vilken jag ville höra först, den bra eller den dåliga. Den dåliga, svarade jag. Riv av plåstret bara!
 
Den dåliga nyheten var att vi inte hade fått hyrbilen vi hyrt från början. Jag skulle troligtvis inte vilja köra den nya. Den bra nyheten var att vi hade blivit uppgraderade på Hertz och fått en grym Volvo XC60 istället. Den var sjukt skön och säker att åka med i, men tyvärr alldeles för stor och klumpig för min ovana att sitta bakom ratten. Man åker med mig på egen risk numera.
 
Älskade Ossian ställde upp på pussbild ♥ Han var dessutom på glatt och busigt humör typ hela helgen! 
 
Ovan bild la jag upp på Instagram (@linajosefinberg) och skrev följande till: 
 
"Det är fan lugnt och va vilsen. Det är en del av livet och det är en del av mig. Och om jag någonsin tvivlar på mig själv så ser jag mig omkring på de människor jag älskar och låter dem vara en reflektion av mig. På så vis kan jag älska mig själv genom att helt enkelt älska andra."
 
Jag tyckte Miriam Bryant sa det så bra i hennes sommarprat förra året, och det får också avsluta det här inlägget. Jag tänker alldeles för mycket på vem jag är och vad jag vill här i livet. Det är så lätt att känna sig vilsen i vardagen när man känner att det man gör om dagarna inte är 100% rätt. Så känns det inte alls när jag umgås och skrattar med de jag älskar och så kändes det inte alls i Grebbestad ♥ Tack alla inblandade för en magisk och oförglömlig midsommar!
 
Vardag | |
Upp