En ny epok i livet

(null)

Året 2018 inleddes med en ny epok i livet. Resan på Royal Design och Rum21. Trots att bloggen har lyst med sin frånvaro har det hänt en hel del på sista tiden. Efter Bali väntade en veckas semester efter semestern (lyxigt värre) och för två veckor sedan promenerade jag längs strandvägen första gången för i år. Det är äntligen slut på det långa pendlandet och det känns helt fantastiskt. Livet är för kort för att stå och vänta på bussar som sällan kommer när de ska.

Vi är flera nya på kontoret och första veckan fick fem av oss låna en bil och åka till både Göteborg, Kalmar och Orrefors för att få en bra inblick och introduktion i företaget. Det blev ett utmärkt tillfälle att lära känna varandra och nya kollegorna verkar toppen. Fredagen avslutades med AW på kontoret i Stockholm.

Den här veckan har det varit Formex vilket alltid är lika roligt. Jag var på plats två dagar. Utöver det har jag fått en ganska lugn och skön start vilket jag inte alls är van vid. Efter semestern efter semestern kände jag mig så utvilad som jag kan bli och det gör jag fortfarande. Jag är mer än redo för pang på och högt tempo. Innan jag tog helg i fredags frågade chefen om jag kände för vara lite spontan och följa med till Paris på söndag och då var jag snabb med att tacka ja! Lovisa och jag hade bokat in en hel helg tillsammans men vi hann få mycket tid ihop ändå. Helgen inleddes med middag på Lilla Ego, i lördags blev det långpromenad i solen och på kvällen blev det trerättersmiddag med lite blandade människor hemma hos mig. I morse hann vi med en god helgfrukost och nu sitter jag på Arlanda och ska snart flyga iväg. Au revoir!

Vardag | |
#1 - - mormor:

Tack ,jag har väntat på information om hur det gått på nya jobbet, det verkar som ett lyckokast att byta jobb. Här går livet sin gilla gång. Kram.

Upp