Maison & Objet SS18

Resan till Paris satte en ordentlig guldkant kring den här veckan. Jag och Hanna (CPO) spenderade två dagar på Maison & Objet men hade lika gärna kunnat hänga där i en hel vecka. Vi besökte också Ralph Lauren Homes showroom och hann med ett par goda middagar och en barrunda. På flygresan hem träffade jag mina forna vapendragare från mitt gamla jobb och senare på kvällen fick jag ett sms där det stod att jag var saknad. Det tyckte jag var himla fint. 
 
För er som inte vet är Maison & Objet europas största inredningsmässa. Den är ungefär fyra gånger så stor som Formex och består av åtta gigantiska hallar bestående av bokstavligen allt möjligt en kan tänka sig till hemmet. Jag som älskar att bli inspirerad hamnade minst sagt i himmelriket. Här nedan kommer ett axplock från kameran. 
 
Utöver Paris har det annars inte hänt så mycket den här veckan. Den har varit lugn med undantag för gårdagens inflyttningsfest hemma hos Elin och Agnes. Idag har jag mest städat samtidigt som jag lyssnat klart på Never let me go av Kazuo Ishiguro (vann nobelpris i litteratur 2017) på Bookbeat. Jag älskar att jag upptäckt det här med ljudbok och numera kan sluka böcker samtidigt som jag gör något annat. Just den här boken tyckte jag var tråkig och händelsefattig, men förhoppningsvis gillar jag nästa bok bättre. Nu blir det Omgiven av Idioter av Thomas Erikson och tydligen får jag pengarna tillbaka om jag inte gillar den. Det låter lovande.
 
Vardag | | 2 kommentarer |
Upp