Top-5 Valborgshelgen

 
 
Den här helgen har innehållit många goda stunder! Tänk er en mix av 2-årskalas, massor av lek och gos med den gladaste och charmigaste ungen i världen och ett typiskt valborgsfirande i Lund med det finaste vädret man kan önska sig. Livet, I love you.
 
Här kommer en Top-5 från ännu ett härligt besök i Malmö:
 
 
1. När jag fick massage av Ossian! Kan vara det sötaste jag varit med om. En eloge till Julia och Adam som gör ett sådant bra jobb som föräldrar! Jag måste lära mig knepet när det blir vår tur. Hur får man en 2-åring att massera? Goals!
 
 
2. Att Ossian blev så glad när jag kom på hans kalas. Bästa lyckopillret!
 
 
3. När jag plötsligt fick syn på Mirre i Lund! Vi var bästa vänner från fyran till sexan och fortsatte gå i samma klass hela högstadiet. Sen gled vi ifrån varandra och har knappt hörts sen dess. Nu fick vi äntligen krama om varandra och skratta lite åt gamla minnen efter alla år!
 
 
4. Hemmakonserten med Dagboken. Så härligt initiativ och inslag på en hemmafest! 
 
 
5. Vädret! Det är värt att nämnas igen. Vi alla fick lätt solkyssta kinder efter dagen i Lund och då kändes det på riktigt att våren är här! Ur mitt pespektiv finns det ingen sol som är lika uppskattad som vårsolen ♥ Tack Julia, Adam och Ossian för en underbar helg med er! 
Vardag | |
Upp