R.O.O.M. nyhetsbrev

 
Utan att gå in på några detaljer (för den här gången) så kan jag passa på att avslöja att jag snart kommer att ta över våra nyhetsbrev på jobbet! Det blir inget heltidsplugg till hösten. Några veckor efter att jag hade ansökt om tjänstledigt till hösten blev jag erbjuden en ny tjänst som jag inte ville tacka nej till. Jag kommer att jobba kvar som inköpare på 50% och resterande 50% börja jobba på marknad! 
 
För min del är det alltid lite jobbigt att behöva tänka om när jag är inställd på något (bara att behova ändra i ett recept, oh my!) men efter tusen analyser och övervägande kom jag fram till att detta blir jättekul! Jag går alltid igång när vi diskuterar marknad, älskar att skriva och behöver få utlopp för min kreativa sida. Det ska dessutom bli väldigt spännande att få prova på något nytt, som den onishade brud jag ändå är. Kanske är det marknadschef jag ska bli! 
 
HÄR signar ni upp för R.O.O.M.s nyhetsbrev. Skrolla längst ner på sidan och skriv in er epostadress så får ni ta del av nästa utskick! Jag skulle bli så glad om ni gjorde det och jag kunde få lite feedback från er :) 
Vardag | |
#1 - - mormor:

Grattis till den nya tjänsten, tror det passar dej bra. Vi har haft en hemsk kall vår,en del växter har frusit för mej,trist. Nu har de äntligen lovat värme till helgen. Vi ska åka till Mia o Anders sommarställe på lördag ,det blir spännande. Ingemar har snickrat odlingslådor till Mia, som ska levereras. Kram

#2 - - Julia:

Stort grattis igen. Är så imponerad av dig! Detta kommer bli så bra. Ser fram emot att följa dig och Room / Habitat. Signat upp på nyhetsbreven såklart. <3

Upp