Ystad saltsjöbad

Den här sommaren har börjat oförskämt bra! Bortsett från förkylningen jag och Adam drog på oss i Italien hann det bara gå fyra arbetsdagar innan det blev dags för nästa äventyr.

I lördags tog vi en promenad till Bromma flygplats och flög ner till Malmö. Väl där mötte vi upp Alex och Lovisa hemma hos Julia, Adam och Ossian. Vi sov över där allihopa! 
 
 
I söndags sa vi hejdå till lilla familjen och fortsatte vidare till Ystad. Där hade vi hyrt en liten stuga via Airbnb intill Ystad Saltsjöbad i två nätter. För vår del stod på kvällsspa och middag på agendan medan Lovisa hade fått ett helt dygn där av Alex i 25-årspresent. Mitt favoritspa var Arken Hotel utanför Göteborg tidigare men jag tror jag gillade Ystad Saltsjöbad ännu mer! Det var magiskt att ha havet precis intill, och så fanns det flera olika pooler och relaxrum att upptäcka. Inredningen tyckte jag också om, framför allt det medelhavsinspirerade poolområdet. Hade jag haft råd hade jag kunnat hänga där i en hel vecka och plöjt ljudböcker på någon av deras solbäddar. Det här besöket fick jag "bara" en kväll men det var inte så dumt det heller. Jag återvänder gärna och kör samma upplägg igen! 
Vardag | |
Upp