Tre dagar på Nusa Lembongan

Idag har vi lämnat tre fantastiska dagar på Nusa Lembongan bakom oss. Nusa Lembongan är en liten ö (åtta kvadratkilometer, 8000 invånare) som ännu inte är särskilt turistig. Det är lugnt och skönt samtidigt som det inte är så noga med saker och ting. Vi hyrde moppe ett par dagar och när Adam frågade om hjälm fick han en konstig blick tillbaka. Sedan fick vi lära oss att "Nobody have helmet here. It's too hot!
 
På hotellet vi bodde på fick vi "glutenfria" banankakor till frukost ena dagen för att nästa frukost få klart för oss att de inte kan göra glutenfria pannkakor. Det regnade även in i vårt rum en natt på Adams sida av sängen och då började jag ställa mig frågan om jag verkligen tycker det är så nice med ställen som "inte är så turistiga". Kanske är jag lite för komplicerad för det med gluten och allt...
  
Tigerlillys Boutique Hotel
 
Lunchstop på Seabreeze Warung


Så fashinerad av Mount Agung för tillfället! Från Devil's Tears fick vi se vulkanen få ett litet utbrott. 
 
Trots våra två små incidenter är jag väldigt glad att vi åkte hit! Nusa Lembongan och Nusa Ceningan bjöd på många fina stunder. En morgon började vi med yoga innan frukost och de två andra surfade vi på. Adam och jag delade på en instruktör på Monkey Surfing som visade sig vara en riktigt bra surfskola. Vi fick feedback efter varje våg vi tog så nu har vi massor att jobba vidare på på egen hand. Adam har bara surfat fyra gånger än så länge men han har redan gjort grymma framsteg! Snart är han bättre än mig om han fortsätter i samma takt.  
 
Bali, Resor | Bali, Monkey Surfing, Nusa Ceningan, Nusa Lembongan | |
Upp