Manon Les Suites

En fördel med att vara kortvuxen och ha små kompisar är att det inte är några problem med att få plats i ett familjerum. I fredags gjorde jag allt på kontoret för sista gången, kramade om mina numera forna kollegor och for sedan till Arlanda för att flyga ner till Malmö. På kvällen blev det middag hemma hos Julia, på morgonen blev jag väckt av Ossian som ville upp och leka och efter frukost tog jag, Julia, Lovisa och Amanda Öresundståget till Köpenhamn. Tack vare att vi kunde dela ett rum med två bäddsoffor blev det överkomligt att unna oss en natt på drömhotellet Manon Les Suites.
 
Manon Les Suites visade sig vara lika fint som på Instagram och får fem av fem stjärnor av mig. Inredningen, gymmet, frukosten och poolområdet var helt i min smak. Det bästa av allt var wine hour i takbaren mellan kl 16-17. Vem tackar nej till gratis vin? Julia är den smarta av oss och beställde in två glas med en gång!
 
Utöver att umgås på hotellet åt vi gröt på GRØDTorvehallerne, köpte med oss fina saker till hemmet på Stilleben och Søstrene Grene och åt middag på Sticks'n'Sushi. Just den här helgen var det tyvärr mycket tråkigt vi behövde dela med oss av, men desto lägligare var det att vi sågs och fick den här helgen tillsammans. Det är så bra att vi alltid har varandra ♥
 
Vardag | |
Upp