Komaneka at Rasa Sayang

I Ubud bodde vi på Komaneka at Rasa Sayang i tre nätter. Fina mamsen gav oss två hotellnätter i julklapp vilket gjorde att vi kunde unna oss ett lyxigare ställe att bo på igen. Här fick vi ett stort, torrt och svalt rum. På morgonen fick vi nybakat glutenfritt bröd till frukost och på kvällen förberedde de för läggdags genom att dra för gardinerna, lägga fram varsina nattlinnen och ställa fram tofflor nedanför sängen. All personal var måna om att lära sig våra namn och på våra glutenfria menyer som vi fick stod det alltid Ibu Lina och Bapak Adam. Det ingick också yogaklasser på de olika hotellen som hör till Komaneka Resort. Adam har tyvärr inte känt sig 100% bra de senaste dagarna så jag fick yoga på egen hand. I onsdags fick jag privatlektion på Komaneka at Bisma och i onsdags var det jag och tre amerikanare, som för ovanlighetens skull, deltog i riktigt rolig yoga på Komaneka at Tanggayuda. Trots att jag inte kände de andra kunde jag inte hålla mig för skratt. Jag har aldrig varit med om en gladare, härligare och lustigare yogainstruktör! Efter varje övning sa hon ”Okeeeeeey. If you practise every daaaay, very flexible!” Eller så pekade hon på någon av oss och sa med sitt största leende ”You are the best! Good posture. Sucess!!” Hon skippade helt snacket om att vi inte skulle jämföra oss med andra och vid varje övning gick hon runt till var och en och hjälpe till för att få oss att lyckas med de svåraste positionerna. Varje gång började jag skratta pga chock eller att det gjorde lite ont och då sa hon igen ”If you practise every daaay, very flexible!"
 
På kvällen anlände Adam till hotellet och då blev vi bjudna på afternoon tea innan vår inbokade middag. När jag frågade om det ingick fick vi till svar ”Yes, of course. We are your family here”. Balihjärtat smälte. Trots att vi inte var hemma kändes det verkligen som att komma hem på Komaneka
 
Bali, Resor | ubud | |
#1 - - Mams:

Kan du inte ta hem skott på den du håller i, kostar multum här hemma 😘 Eller om det går att köpa frön på Monstera med vitt i bladen 😁. Kanske var brödet som var fel han reagerade på?

Svar: Jag ska hålla utkik efter blomsterbutik eller Monstera med vitt i. Såg tyvärr detta lite för sent :/
Lina Berg

Upp