Campuhan Ridge Walk

 
 Vårt tredje stopp på Bali blev Ubud och igår var jag uppe tidigt och gick vandringen Campuhan Ridge Walk. De senaste dagarna har jag ställt klockan vid sex för att kolla vädret, men har tyvärr fått gå och lägga mig igen då regnet bokstavligen öst ner.  Igår morse hade det äntligen blivit uppehåll och då kunde jag inte låta bli att bege mig ut på en långpromenad innan frukost. Aldrig har ett tjockt molntäcke gjort mig mer motiverad. 
 
Det här är första gången jag reser under en regnperiod och det har helt klart sina för- och nackdelar. Fördelen är att de fina hotellen är mycket billigare att bo på, det är lugnt och skönt och inte massor av turister överrallt. Nackdelen är helt klart regnet. Jag tror aldrig jag har upplevt mer regn i hela mitt liv som på Nusa Lembongan och i Ubud. Som tur är behövs det ingen strålande sol för att varken surfa, yoga eller läsa böcker, men det är lättare sagt än gjort att intala sig att regnet inte spelar någon roll. Vem blir inte extra glad av vackert väder? 
 
Bali, Resor | Bali, campuhan ridge walk, ubud | |
#1 - - mormor:

Tack för fina bilder, alltid intressant att ta del av era resor. Vi önskar er en God Jul och ett Gott Nytt År. Vi saknar er här på julafton. Kramar.

Upp