Stel stämning, dubbeldusch och kortslutning

För några veckor sedan sågs jag, Hanne, Adam och Johan i Alingsås för första gången. Vi var hemma hos Johan och fick erfara kanske den stelaste kvällen på hela sommaren. Vi drack vin men det hjälpte inte och vi spelade kort som inte heller gick hem. Det var helt enkelt en lite märklig kväll. Precis som det kan bli ibland när alla personer inte känner varandra så väl. 

Hur som helst så bjöd i alla fall Johan med oss till hans sjöbod i Hunnebostrand den kvällen. Jag är inte den som tackar nej om någon vill ta mig till havet och tänkte att "bara vi fyller bilen med spel så blir det nog kul". Efter mycket om och men blev det av och i lördags for Hanne och jag iväg med hennes bil efter att hon hade slutat jobbet. Jag hade inte träffat henne på ett tag och blev sådär fnittrig på en gång bara av att se henne. Hanne vet exakt vad hon ska göra eller säga för att få mig skratta. 
 
I Hunnebostrand visslade hamnen av vinden. Jag var jättenära att vinna på minigolften men gjorde en klassisk Lina och tappade det på slutet. Det fanns inget vanligt schampo och balsam i sjöboden utan jag och Hanne fick tvätta oss med dubbeldusch och kom ut som två män ur duschen. I måndags tog vi bilen till Bovallstrand för att fika men på det enda fik som fanns hade kaffemaskinen precis gått sönder. Vi lagade även en middag som bara blev helt ok. Jag kokade färskpotatisen alldeles för länge och Adam glömde sparrisen på grillen.
 
Utöver det så hade vi fantastiska dagar! Det var underbart att sitta och äta frukost tillsammans på altanen till idyllisk och klyschig skärgårdsmusik. Vi spelade spel som Speak Out, Kortslutning och Alias. Vi klättrade upp till en utkiktsplats och belönades med magnifik utsikt. Vi delade på en flaska cava och åt god lunch på Bella Gästis. Vi hoppade studsmatta. Vi drack vin. Vi sov ut. Vi åt glass. Vi fikade i regnet. Hanne och jag stannade även kvar en extra natt och hade kvalitetstid med bara varandra. Vi köpte hem färska räkor, delade på vinet som var kvar och bubblade av skratt när vi planerade höstens stora happening. En stel kväll blev helt enkelt till en väldigt härlig helg. 
 
 Tack Johan för den här gången ♥ 
 
Vardag, sverige | hunnebostrand | |
#1 - - Ann-Louise:

Du har din blogg registrerad hos oss (blogvertiser.com) med en gammal mailadress . Vill du att vi uppdaterar till en aktuell så att du kan få nya uppdragsförfrågningar skickade till dig? Återkoppla gärna till mig i så fall så hjälper vi dig. :)

Svar: Hejsan Ann-Louise, Du får gärna uppdatera min mejladress till linajosefinberg@gmail.com.
Tack så mycket :)
Lina Berg

Upp