Jag vill aldrig så att säga hitta mig själv

"Det är fint tycker jag med livet hur saker och ting kan förändras så fort. Hur det mer eller mindre bara handlar om yttre omständigheter och de relationerna som vi har. Hur någonting som man har kan kännas så oviktigt när man har det och när det sen försvinner känns det som att man bara vill dö. Och hur tiden och nya människor som kommer in i ens liv kan läka alla sår. Och att man kan växa av att bli trampad på. 

Jag är jag för att jag har upplevt allt det som jag har upplevt. Jag vill alltid hela tiden ständigt utvecklas, utmanas och växa. Jag vill aldrig så att säga hitta mig själv. Jag vill fortsätta leta. Om alla frågor hade haft svar så vet jag inte hur jävla spännande livet hade känts helt enkelt. Det är kanske omoget att va sån men det gör ingenting. Jag blir lugn av att veta att det inte alltid måste kännas okej.

Det är fan lugnt och va vilsen. Det är en del av livet och det är en del av mig. Och om jag någonsin tvivlar på mig själv så ser jag mig omkring på de människor jag älskar och låter dem vara en reflektion av mig. På så vis kan jag älska mig själv genom att helt enkelt älska andra."

Från Miriam Bryants sommarprat 

Tankar, Vardag | Sommarprat, miriam bryant | |
Upp