TILLBAKA PÅ GYMMETSådär! Då var jag igång med träningen igen. Jag som har som mål att träna minst 2 gånger i veckan för resten av livet och har ganska många pass att ta igen efter alla gånger jag inte riktigt känt för det under 2016. Den här veckan har jag hittills hunnit med tre pass varav två har varit på morgonen innan jobbet! I morse stod alarmet på 05:10 och jag kände mig som en kung när jag gick upp då får ni förstå. Det är en härlig känsla att känna att man äger världen. 

I veckan har det annars inte hänt något utöver det vanliga förutom att jag och Adam har varit ute och ätit på Supper tillsammans med världens bästa Lina Gamsäter! Hon var uppe i Stockholm på jobb och jag kunde inte ha föreställt mig en bättre tisdag. Vad jag kan önska efter stunder likt denna att jag och alla mina kära kunde bo lite närmare varandra. Min högsta prio i livet kommer alltid att vara att ta hand om alla fina relationer jag har men ibland kan jag önska att det krävde lite mindre ansträngning. Människan är ju lat av naturen!


Helgen spenderas i Malmö med Julia & Ossian. Jag har unnat mig en flygresa dit den här gången för att så mycket tid där som möjligt ❤️
Vardag | | Kommentera |
Upp