Från Malmö till Göteborg

Jag är inget fan av att bara köra på utan att unna mig tid för att reflektera över vad som händer, men ibland blir det så ändå. Därav den dåliga uppdateringen på sista tiden. Senast jag skrev var på tåget till Göteborg i fredags och innan dess var det på tåget ner till Malmö för ett par veckor sedan. Däremellan har det såklart hänt en hel del.

 


I Malmö hade jag världens underbaraste stunder med Ossian. E
na stunden jagade vi bollen och i nästa stund kröp vi upp i soffan och läste böcker. På söndag morgon efter frukost kom han springandes till mig från köket och ropade mitt namn flera gånger för att han så gärna ville leka och då trodde jag nästan att hjärtat skulle explodera av kärlek. 
 
 
Jag hade också en väldigt härlig lördagskväll med Julia och Malin. Bilderna är tagna av Malin och hennes underbara blogg hittar ni HÄR. 
 
Utöver Malmö har jag var varit på mästerkockens Ludwigs 25-årsfest, klubbat igenom ett kommande stambyte med bostadsföreningen (får jag bestämma flyttar vi innan det drar igång), varit på inflyttningsfest hos Sara, haft en heldag på stan med Amanda K, varit på julfest med jobbet, mött upp Emanuel och Tove över ett glas vin på Scandic Continental, firat 4 år med Adam på Yuc Mexcian, blivit bjuden på middag hemma hos Simone och hetskollat på SKAM (bästa serien på länge). 
 
Jag har också varit på Mat på Livet (glutenmässan) och gott loss på alla mässpriser. Vi fyllde bland annat frysen med 27 pizzabottnar från Crispino
 
 
 
I Göteborg hängde vi med med Elias och Sandra men vi var också ute på Orust och firade jul. Det blev inget julbord detta år men Adams mamma och Rune bjöd på en utsökt 3-rättersmiddag istället. Rune hade själv skjutit rådjuret och plockat kantarellerna medan Marianne hade odlat grönsakerna i trädgården. På söndagen började vi dagen med en gemensam morgonpromenad och då  var det så vackert väder ute att jag nästan kunde tänka mig att flytta till västkusten. 
 
Vardag | |
Upp