VACKRA GRAVIDA JULIA

 I skrivandes stund sitter jag på flyget hem från Malmö. Jag & Lovisa har varit där och hälsat på Julia över helgen och vi har haft det så bra, så bra. Det är så häftigt och härligt att Julia väntar barn. Det lyser verkligen om henne när hon pratar om sin son som är påväg och hon är så fin i sin stora mage.

 

Jag vill berätta att jag är väldigt stolt över henne. Stolt över att hon vågade ta beslutet att behålla när samhällets alla oskrivna regler säger att det inte alls är optimalt att skaffa barn när man är så ung. Helst ska man ju hunnit resa jorden runt först, vara färdigutbildat och vara mitt uppe i karriären, ha ett fast jobb och bra inkomst, bo i villa och redan hunnit skaffa volvo och vovve. 

 

Jag är så trött på sådana där oskrivna regler och hur det påverkar vissa människor att inte våga lyssna på sig sjävla och följa sitt hjärta. I det här fallet kanske förnuftet och hjärtat inte alla gånger var överrens, men jag är 100% säker på att hon aldrig kommer att ångra sitt val. Det kommer att bli så bra så bra det här ♥

 

 

Vackra, fantastiska, härliga, spralliga, virriga, starka älskade vän ♥ Vad jag älskar dig och alltid kommer att finnas här för dig i alla stunder. 

Foto, Vardag | | Kommentera |
Upp