MITT ENDA SÄKRA KORT

Kör en kort men snabb uppdatering (blev det såklart inte) om vad som hänt den senaste tiden, så att det slipper eka här på bloggen.

 

Förra fredagen kom Jakob hit och jag behöver väl inte längre skriva ut vad jag bjöd på för middag.  Kantarellpastan är mitt säkra kort den här hösten, om inte det enda säkra kort jag har när det kommer till bättre matlagning.  Jag får inte nog av den och Jakob gav den 9/10 i betyg!

 

 

 På lördagen strax efter att vi ätit frukost kom Lovisa och tätt efter det även Julia.  Vi åkte in till stan, strosade runt i lite butiker, åt på Vigårda och kompletterade min tallrikssamling med sopptallrikar efter att vi bestämt att vi skulle laga tomatsoppa till middag.  Tomatsoppan blev inte läggauppreceptetpåbloggen god, men ändå god! Till efterrätt hade Julia och hennes vän Elin (numera även min bekant kan man väl säga) bakat brownie och efter det satte vi på en dålig film och så somnade alla utom jag i soffan.

 

 

 På söndagen promenerade vi in till stan och slog oss ner och fikade i ett par timmar tills det blev dags för Lovisa att ta tåget hem.  På kvällen blev vi bjudna på bio av Elin och såg Gone Girl. Jag har läst boken och tyckte den var riktigt spännande fram tills den spårade ur. Filmen var ungefär likadan.

 

 
 
 

I tisdags efter jobbet körde jag Body Pump och var så sjukt nöjd efteråt. Jag ökade mina vikter men körde på som vanligt och det kändes grymt. Det var några veckor sedan nu som jag körde Body Pump för första gången på många år och då orkade jag inte alls lika mycket. Kul med resultat! 

 

I onsdags var jag på intervju inför en tjänst/vikariat på kontoret på företaget där jobbar. Jag skulle tycka det var roligt att få lite mer administrativa yrkeserfarenheter så det vore såklart väldigt roligt om jag fick det jobbet, även om de inte är någonting jag räknar med att jag får. Men söka kan man alltid göra!

 

Igår var jag ledig men tog det inte speciellt lugnt. Jag gjorde ett par observationer för Daymaker, sprang runt på stan och uträttade ärenden, gick på ett spinningpass och så jag hann jag med en fika i Gamla stan med Adams syster, som är här i Stockholm över helgen.  Efter det hade Elin ordnat biljetter till Stockholm Horse Show till mig så jag skyndade dit och mötte upp Sara. Jag kanske inte skrivit så mycket om min kärlek till hästar här på bloggen men hade jag fått byta liv med någon så hade det lätt varit med en hästtjej som hoppar på hög nivå och vars familj äger massor av hästar.  Det är en dröm jag har som aldrig kommer att slå in, men någon gång kanske jag tar tag i att börja rida i alla fall. Helst av allt skulle jag vilja gå rakt på hoppningen och hoppa över alla grunder och tråkig teori men så kan man såklart inte göra.

 

 
Vardag | | Kommentera |
Upp