LEDIG TORSDAG

Godmorgon!

För tillfället sitter jag på tåget hem till Linköping. Jag är ledig torsdag och fredag och tänkte passa på att hänga lite hemma. I helgen jobbar jag i butiken på söder och nästa vecka har jag semester! Adam och jag ska resa runt i Portugal och kommer att bo på sammanlagt fyra olika hotell. Under tre dagar kommer vi även att hyra bil och köra längs kusten, från Lissabon upp till Porto.

Under tiden vi är borta kommer en målare hem till mig och målar om i hallen och i sovrummet. Vi tänker oss att hela lägenhet ska vara genomgående vit och efter semestern kommer vi bara ha vårat hemska kök kvar att ta tag i. Det tänker jag att vi tar tag i till våren. Det vore så ballt att få bestämma varenda detalj i ett helt kök och i efterhand kunna säga att man gjort allt själva. Det är toppen att jag kommer jobba där jag jobbar också och kan få massor av hjälp och tips av duktiga inredare med massor av erfarenhet på jobbet!

Idag ska jag hänga på Tinnis och ikväll blir det ut och käka god mat! Sommaren är då jag lever och jösses vad jag njuter av livet just nu. Kommit igång med träningen ordentligt, äter bra och mår desto bättre!

Vardag | | Kommentera |
Upp