Kristallvit av lycka!

Alla ni som spelat The Sims vet att beroende på hur en sims mår visas en speciell färg med hjälp av en "kristall" som svävar över simens huvud. Röd kristall betyder ledsen/arg medan en grön kristall betyder glad och välmående. En vit kristall visar att den är jätte lycklig. 
 
 
Idag hände en grej som gjorde att jag verkligen kände mig som en sims vars kristall plötsligt blir vit av lycka! 
 
Som ni vet så älskar jag & Other Stories. Jag blir alldeles för ofta blixtförälskad i deras kläder och skulle kunna tänka mig att ha en garderob med endast kläder, skor, smycken och väskor därifrån. Jag får ett inre lugn i mig av att gå runt där och inspireras och köper alldeles för ofta lite för dyra kläder därifrån - För att jag helt enkelt blir kär och kärlek gör en lätt blind när det kommer till prislappen. (Dyrt för mig är linnen för 499:- och blusar för 750:-) 
 
Jag misstänker att det är butikschefen som brukar komma förbi och köpa kaffe hos oss och som jag även skojat lite med om att jag verkligen borde börja jobba inom H&M koncernen, så att jag får personalrabatt hos dem. Just på & other stories har jag inte sökt jobb då jag tycker alla som jobbar där har så cool stil och attiyd och det är inte riktigt så jag ser på mig själv. Jag har tänkt att "skulle jag få jobb där skulle det ändå vara för bra för att vara sant och jag har ju redan Adam, jag kan inte få allt". Jag har redan vunnit högsta vinsten på Triss liksom.  
 
Jag har inte fått jobb där så det är inte därför jag är så glad idag,  men idag kom hon in igen och sa att jag jätte gärna får komma in och provjobba hos dem. Hon har sett mig och vet att jag älskar deras kläder, så är jag intresserad kan jag komma in och lämna mitt CV. Men det är lite brådskande...
 
Mitt hjärta slog volter av lycka och egoboost. 
 
& other stories har en ledig tjänst och hon som får bestämma har tänkt att den där lilla tjejjen på EH kanske vore något.
 
Det är hur grymt som helst om ni frågar mig! 
Vardag | | 2 kommentarer |
Upp