INTENSIV PERIOD

Livet är intensivt just nu. Vi har äntligen satt ett öppningsdatum på butiken i Täby och har beslutat att slå upp portarna efter helgen, på måndag den första september kl 10:00. Tanken var att jag skulle jobba från 8:00 - 22:00 denna vecka, men då jag lika gärna hade kunnat ligga hemma sjuk om det inte vore för min sjukt positiva inställning (det hade kunnat vara värre och jag är inte döende direkt) så kör jag ”bara” 8:00 - 19:00 istället. Förhoppningsvis har jag bara åkt på en lätt förkylning som snart går över. Annars finner ni mig hängandens i soffan hela kommande helg.   

 

Under helgen som precis varit hade vi besök av Adams kompisar från Alingsås - Lucas, Julia och Andreas. Vi sprang The Color Run i lördags tillsammans med min Julia och det var hur roligt som helst. Man blev som barn på nytt. 5 km har aldrig känts snabbare och jag har aldrig varit med om något liknande.  Vid varje kilometer blev man nedsprutad med färg och väl i mål väntade färgfest med färg överallt. Alla dansade och alla var glada. Fantastiskt!

 

Sprang ni inte i år, SPRING NÄSTA!

 

 I söndags tog jag extra pass på butiken i Skrapan. På kvällen lagade jag & Julia laxpasta. Jag hade romantiserat upp vilken mysig kväll vi skulle ha det med god mat och film, men istället blev det på något konstigt sätt väldigt stressigt. Jag blev så inne i matlagningen att jag glömde Adams nybakade bullar i ugnen och vi hann inte se någon film. Jag hade ingen fiskbuljong hemma som jag var säker på och pastan blev överkokt.

 

Det är sådant som stör mig lite fortfarande. Även om jag älskar att jag fick chans att spendera tid med min alltid så saknade Julia.  Jag älskar dig.

 

 

För en vecka sedan var det sommarfest med jobbet på Sturehof. Jag gjorde ostrondebut, drack Cava, åt den godaste torsk jag någonsin ätit och unnande mig alldeles för mycket vin, då glasen fylldes på oavbrutet och utan att jag tänkte på det. Jag kände mig väldigt låg på jobbet dagen efter (sådär att man tänkte aldrig mer), men utöver det hade jag väldigt trevligt. Jag gillar mina kollegor, inklusive min nuvarande chef.  Visserligen blir det en ny butikschef i Täby, men jag gillar henne också. Hon kallade mig sommarens hjälte första dagen när jag kom tillbaka efter semestern.

 

En annan debut jag gjorde förra veckan var att kolla på PH. Jag hade inte sett ett avsnitt innan men bestämde mig för att ge det en chans medan jag ändå var påväg till jobbet. Nu har det blivit några avsnitt och jag kan inte rå för det, men jag ser verkligen fram emot att sätta på kvällens avsnitt imorgon på mobilen klockan 07:04 på bussen. Jag är fast mot min egen vilja.

 

Annars så hade vi en målare som målade om här hemma under tiden i Portugal. Det blev vi inte nöjda med.  Betalar jag för att någon ska måla om mina väggar vill jag ha det perfekt och inte känna att vi (mest Adam) hade gjort det bättre själva. Den här veckan håller det på att åtgärdas och jag hoppas att det blir bra tillslut. Det är så tröttsamt att krångla och klaga. 

 

Till mormor: Kul att det gick bra med morfars operation! Det glädjer mig. 

Vardag | | En kommentar |
Upp