Tänk att äntligen blev kärleken precis som jag har drömt om

Jag skriver så lite att jag vill skriva så mycket varje gång jag loggar in här att jag inte skriver någonting alls.
 
Jag vet liksom aldrig var jag ska börja längre... 
 
Idag är det i alla fall onsdag och jag har jobbat i vanlig ordning på båten likt tisdag och måndag. 
 
I helgen var Adam här och vi myste mest men hann med en hel del andra saker också. Jag var på bio med Lovisa i fredags och såg Känn ingen sorg (kan inte minnas när jag senast såg en bättre film så gå och se!) och efteråt satt han där, på Steve's och väntade på mig och gjorde mig till världens lyckligaste i samma sekund som jag fick se honom. 
 
På lördagen stannade vi kvar i sängen länge innan vi gick upp och gjorde pannkakor till frukost och klockan fem mötte vi upp Lovisa & Alex för en runda minigolf inne i stan. Efteråt åt vi middag tillsammans på Afro Dite och därefter blev det varsin drink på Platås nyöppnade takterass innan Adam och jag promenerade hem längs ån. 
 
 
 
I söndags fick Adam se Gamla Linköping innan det bar vidare ut till Borensberg och min kära mormor och morfar. De bjöd på lunch på Gästis och kaffe och glutenfria nybakta kakor hemma hos dem efteråt, så jag tackar så mycket för senast om ni läser det här ♥

 
På kvällen lagade Adam min favoriträtt Pasta Carbona a la Adam då jag "råkade" ha alla saker som behövdes till det i kylen och mot att jag skjutsade honom till stationen morgonen därpå stannade han en natt till innan han lämnade mig ensam kvar i bilen och åkte hem tillbaka till Alingsås. 
 
Nu har vi varit tillsammans i över åtta månader och jag älskar att jag fortfarande känner precis samma sak som jag gjorde i början när vi träffades. Jag tror inte jag spenderat en dag med Adam sedan den dagen det blev vi utan att jag känt att wow, jag har verkligen träffat mannen i mitt liv. Han är allt jag behöver och vill ha. Så fort vi är med varandra och vi har gått upp ur sängen längtar jag tills det bara blir vi två igen och vi får krypa ner på nytt. Ingenting slår den känslan när man äntligen får göra det efter en lyckad dag. Jag under täcket med Adam brevid och med hans armar runt om, det är verkligen, Sådärja, Lina lycklig! Som att placera ett litet barn i sandlåda. Slutet gott, allting gott.
 
 
 Du äger mitt hjärta Adam och helvete vad jag är förlorad i dej!
♥♥♥
Vardag | | 3 kommentarer |
Upp