Miami & Costa Rica

 
Hyrt lägenhet i Miami 9-19 mars med Adam. Köpt biljetter till Ultra Music Festival som är mellan den 15-17 mars och för er som inte vet är det en tre dagars utomhusfestival där världens främsta DJ’s inom electronica spelar. I år kommer bland annat Swedish House Mafia, David Guetta, Avicii, TIesto och Deadmau5 dit... Vilket bara är ett fåtal av alla som kommer men dom som jag känner igen bäst. På hemsidan kan man se alla.

I morse blev det även klart att både Lucas & Sanna har köpt biljetter så de kommer och bor med oss under några dagar vilket kommer att bli helt galet kul! 
 
 
 
Den 18-28 mars har jag bokat 10-dagars surfkurs i Santa Teresa, Costa Rica, med Surfakademin. Jag flyger dit raka vägen från Miami, dagen efter sista dagen på festivalen för att förhoppnignsvis äntligen få lära mig surfa på riktigt. Vill bli grym! En riktig surfbabe.
 
Min plan är att sikta mot stjärnorna och förhoppningsvis nå trädtopparna. Fredrik sa häromveckan att jag påminner om Mowgli i Djungelboken för att jag tror att jag kan allt jämt och det kanske är lite sant, för ibland kanske jag tror lite väl mycket och sätter lite väl höga mål... 
 
Men det är ändå en bra drivkraft. Som gör att jag kanske inte springer 3 mil på en dag men i alla fall 1 mil. Och som kommer få mig att försöka resa mig upp gång på gång på brädan efter varje fall. Wish me luck.
Vardag | | Kommentera |
Upp