På tåget

Sitter på Snälltåget påväg till Linköping. Det var det billigaste tåget jag kunde boka och det förstår jag nu, varför det är  så billigt. Sjukt fula kupéer och jag har inget bord framför mig för min dator som jag tänkt använda...

Sist jag åkte ett sånt här tåg var med Hanne och vi kunde inte sluta skratta åt dessa små rum man placeras i tillsammans med massor av andra främmande människor. Det satt massa konstiga människor där vi skulle sitta och vi kunde inte riktigt ta in att vi två också skulle sitta där, och blev därför helt bubbliga av skratt och förvandlades till jordens töntigaste fnittermajjor.

Det var inte speciellt kul egentligen, men det är det jag gillar med Hanne. Att så konstiga saker kan bli så roliga när vi är tillsammans. Oftast är vi normala  och pratar om vettiga grejer men så ibland händer det något med oss och dom stunderna är helt fantastiska! 

Man är nästan lite nervös inför ikväll för man kan aldrig veta med henne...Kanske tar jag en risk som övertalat Adam att vara med ikväll? ;) 

Hade 3,5 km kvar att springa idag, men det löste jag i mörkret klockan halv åtta i morse. Jag sprang min runda i nattmössan kan man säga och kände fan fan fan under tiden och ännu mer fan innan jag ens hade gett mig iväg. Nu känns det dock bra att ha bitit i det sura äpplet och BAM, I did it! Över 50 kilometer på 3 veckor då ja satte målet i början på december men endast sprang 3 kilometer första veckan. Runkeeper är en grym app och nu gäller det bara att fortsätta springa och försöka få mina korta ben att springa lite snabbare fram tills det blir dags för Göteborgsvarvet. När jag sprang mina två mil i somras cyklade jag mellan 9-15 mil i veckan vilket gav mig sjukt bra vardagsmotion. Nu har jag åkt tunnelbana till jobbet i 4 månader och det gör inte att löprundorna känns kortare direkt.

Igår var första gången jag cyklade till jobbet och det är lite skillnad på att cykla i Linköping och Stockholm. Det kommer bilar och människor från alla håll och kanter och vägen till city (6,2 km från Jungfrudansen till Stureplan) är upp och ner och upp och ner så man blir svettig och äcklig. En hjälm vore på sin plats och lite mer gott om tid till nästa gång!

Nu ska jag ta upp min dator och ha den i knäet. Måste förbereda en sak inför ikväll... 
Vardag | | En kommentar |
Upp