The night seems to fade, But the moonlight lingers on

 
En "kort" update:
 
Igår samlades vi några stycken i min säng för att kolla ikapp på solsidan. Förra söndagen var det bara jag som satt och skrattade och så var det även igår. Kom och tänka på den där söndagen då jag och Lovisa satt och skrattade när det inte ens sa något för vi var på sådant fnitterhumör och saknade henne lite då. 
 
Idag hag jobbat från 06:00-14:30. Det börjar gå bättre nu och idag har jag till och med fått beröm av JP, vår restaurangchef. Han tyckte jag var amazing en gång när jag pratade med några gäster på både franska, engelska och spanska. Jag har lite svårt med uttalet som vanligt, men det är verkligen inte det som är det viktigaste här som tur är. Så länge gästerna ser att man gör en ansträngning som försöker med franskan öppnar de oftast upp sig och formulerar ett par meningar på engelska, så att man förstår vad de menar. Tack och lov. 
 
Att fråga Do you speak English är strängt förbjudet. 
 
Som ni märker så hinner jag inte uppdatera överdrivet ofta här och uppdaterar jag flera gånger per dag så beror det på att jag har tidsinställt några inlägg i förväg. Mest för Julias skull då det är hon som brukar börja tjata när uppdateringen dalar. Jag har det bra här och sitter inte så mycket framför datorn. Är sällan själv utan det är nästan alltid någon eller några som hittar på något som kan va med på. Vi badar mycket i havet om dagarna och låter vågorna tumla runt på oss och om kvällarna hänger vi i baren eller gör upp en eld på stranden. Igår kväll hetsade vi varandra till att äta Habanero (VÄLDIGT stark chilifrukt) och då skrattade jag mycket för det var kul. Och väldigt starkt. 
 
Speciellt starkt för en som heter Hampus...
 
Han är jämt glad och ler hur stort som helst hur jävligt det än är. Tycker om att dricka mycket rom och går med på vad som helst. Igår bad vi honom att äta upp en hel sån där paprika och då gjorde han det, tog en jätte stor tugga, log jätte stort och gick därefter vidare upp till köket och fortsatte med sin disk. Ludde, en av kockarna sprang och kollade till honom efter ett tag och när vi hörde hur han började asgarva sprang vi alla efter som ett gäng dagisbarn i hopp om att något kul hade hänt, men nej nej. Inget hade hänt Hampus. Han log fortfarande hur stort som helst. Precis som om allt var som vanligt.
 
Knäpp kille det där.
 
Han är absolut knäppare än mig och det här med knäpphet är något jag tänker på rätt ofta faktiskt. Att jag är lite knäpp och HUR långt jag egentligen kan gå med tänka högt och sådär. David skrev till mig en gång att ifall jag inte haft så bisarr humor så hade jag varit lite mer attraktiv, så ibland när det slår ner någon knäpp tanke eller idé i huvudet som jag vill dela med mig av så tänker jag på om han efteråt skulle anse att jag gått överstyr eller inte. Ibland kommer jag fram till att det skulle han nog göra och skiter i det, men ibland får han mig faktiskt att välja att hålla det för mig själv.
 
Grattis!
Guadeloupe | | 4 kommentarer |
Upp