Sista Mars

Fredag igår. Jobbade och begav mig därefter till Collegium. Filmade på en Cancerfondsgala som Marcus Strengell bland annat var med och ordnade. July Crisis spelade.

Åkte in till stan efteråt. Hade verkligen tänkt att jag skulle bege mig hem till mamma och sova där men jag har så svårt för sånt. Att åka hem och inte göra någonting. Lät roligare att följa med till Platå och träffa lite folk och så blev det.

Runt klockan halv två kunde jag inte tänka på något annat än sömn så då smet jag iväg utan att säga något till någon och tog bussen hem. Idag är det lördag och jag har sovit bort större delen av dagen. Men behövde det.

Och nu är det dags att städa undan resultatet av en lite för hektisk vecka med några timmars för lite sömn och alltför många hem-och-vända-inte-hinna-plocka-undan-kasta-alla-saker-på-golvet rundor. Jag skulle chansa på att det kommer ta mig mellan en och två timmar att få det här stället rent och snyggt igen men vi får se. Det vore ju kul att hinna på något mer än att städa när man väl är ledig en helg.
Vardag | | 2 kommentarer |
Upp