Bara massor av otur

Jag måste verkligen vara inne i världens otursperiod just nu.Naturens krafter försöker bryta ner mig till noll. Allt som bara inte händer händer och jag orkar inte!! Vad har jag egentligen gjort för att förtjäna all otur? Fan.
Och så håller jag på att bli sjuk också. Det märks på mitt humör för idag när inte jag fick byta bort ett litet tre timmars pass på jobbet bara för att jag inte var ute 2 veckor innan, då tog jag en promenad bakom Coop och ringde Lovisa och grät och skrattade på samma gång. Främst skrattade jag åt att jag satt där och tjöt som en liten snorunge.

Fast det var bara för att jag kände att känlsorna var tvungna att komma ut liksom. Annars skulle dem lysa igenom för bra i spelbutiken och kunderna ska väl inte behöva lida för att inte jag får som jag vill? Någon måtta får det va ju.

Fast egentligen så blev jag verkligen ledsen. Och arg på mig själv som inte kommit på det där med tiden tidigare. Varför är jag liksom inte super duper bra och har koll på precis allt i mitt liv i god tid? Varför gör jag ens misstag? Jag vill inte vara en sån som gör fel. Det blir ju bara fel då.

Har dock en liten, men tyvärr en ganska osannolik idé om hur allt skulle lösa sig. Tänker mig att någon blir sjuk på jobbet och ringer in och säger det på morgonen... och jobbet behöver någon som kan komma in nu!! Så de tänker... Lina bor nära, henne ringer vi! Och så kan jag svara i telefonen och säga att ja, jag jätte gärna kommer in... på ett villkor! Att jag får byta bort min tid :D

Fatta om jag skulle ha den turen ni. Så lätt som en plätt allt skulle lösa sig då.
Vardag | | Kommentera |
Upp