Stackars blusen


Igår kunde inte jag ta av mig jackan på flera timmar eftersom min blus råkade fastna i min dragkedja. Jag drog, slet och tjöt, men inget hjälpte för när den väl slets loss så var den trasig och förstörd. Akta er så att ni inte gör samma misstag!


Förutom det så har jag lite damp på livet just nu. Skulle kunna få mörda för att få lite tid att sova ut och inte ha tusen saker som ska göras. Personalfesten ikväll kommer tyvärr högst olämpligt, men jag ska göra vad jag kan för att kunna koppla bort allt runt omkring och ha roligt. Men det är ju för träligt, att när man väl har de rätta förutsättningarna att få ett roligt liv så ska så mycket "roligt" hända på en och samma gång att man blir stressad istället. Varför är det så? Är det mitt eget fel?


Ska förresten ändra inställning kom jag på. Eftersom Emanuel klagade på min attityd jag hade gentemot vintern igår, att jag borde rekonstruera den lite, så borde jag ju ta åt mig och tänka om. Jag borde tänka så att jag skulle ju aldrig klara av att vara duktig i skolan om jag inte hade den här jobbfesten att se fram emot! Och jag skulle aldrig klara av att jobba flera kvällar i rad för den delen heller om inte den här megafesten hade dykt upp! PRECIS. Fri bar var det ikväll va? ;)
| | En kommentar |
Upp