den 29 juni 2009

Efter en lång dag på jobbet igår åkte jag och Hanne in till stan. Jag bjöd henne på middag (läs gottgjorde henne för senast) och därefter gick vi på bio. Såg Baksmällan vilket resulterade i att vi skrattade, inte riktigt men nästan konstant, under två timmars tid! Vilken klockren film! Den var precis i min smak, min humor och så Las Vegas på det, kan det  bli bättre? Jag vill vara med om precis lika galna äventyr som de där grabbarna när jag blir stor!Förutom det så var det härligt att äntligen få spendera lite tid med Hanne! Man mår bra efter en kväll med henne och jag tycker verkligen om hur vi ena sekunden kan vara jätte oseriösa och sitta och skratta åt en rad knasheter för att andra sekunden plötsligt bli allvarliga och diskutera saker med varanndra. Vi fastnar aldrig i något tråkigt mönster eller hakar upp oss på detaljer.

I lördags så var jag och badade på Victors efterliknande av Mallorca till baksida och fashinerades ännu en gång av husets inredning, familjen och Victors två småsyskon. Trots att jag bara har varit där några få gånger känner jag mig redan som hemma när jag kommer dit så fantastisk stämning man omges av! Simone och Lovisa var också med och innan jag cyklade iväg till jobbet vid halv tre bjöds det på grillad korv med potatissallad. Jag tvingade även i mig en vattenmelon.

Den kvällen spenderades hos Amanda, som för övrigt fyllde 17 år igår! Jag, Lovisa, Victor, Moni, Julia, Alex, Adam, Calle och Anton sjöng Ja må hon leva vid klockslaget och dess förinnan hade vi suttit ute på altanen, pratat och lyssnat på musik. Jag var sen på grund av att jag var med vid stängningen på Coop, så maten hann jag inte vara med och äta upp men däremot delades det på en jätte god, men väldigt liten tårta som de hade bakat alldeles själva! Någon present har det inte funnits tid till att inhandla, men jag lovar och svär på att hon ska få något fint så fort jag får lite tid över att åka in till stan!
| | 2 kommentarer |
Upp