Sorbus aucuparia

Jag tycker om hösten. Jag älskar alla varma färger som man omges av när man är ute i naturen och jag tycker mörkret som smyger sig på tidigare och tidigare är super mysigt! Att Sveriges vackraste årstid är på ingång är inget vi ska bli höstdeprimerade av i år, det är något vi ska ta vara på. Ut och fota, promenera eller njut av den än så länge behagliga temperaturen!

Idag:
- Skola
Hade Hantverksorientering (stylist) på Ljunkan, vilket var den absolut underbaraste lektionen jag någonsin haft!Vilken omställning från alla dessa matematiska formler min hjärna aldrig vill förstå sig på! Vi har i läxa att lämna in en stilanalys tills nästa måndag, vilket låter... nästan som om det vore för bra för att vara sant!
- Tränade
- Tog promenad med Lovisa bort till BBKS sista match för i år!
Men inte för att titta på fotbollen direkt, för den hann vi inte se mycket av, utan mest för att få hälsa på alla goa grabbar! Det var väl ungefär en månad sen eller något jag ens såg skymten av Henric sist, så bara att få sig en liten pratstund med honom och få smittas av lite av hans leende gjorde att dagen fick sin stora betydelse! Vänner som han och Lovisa får mig verkligen att må bra :)

Och nu förstår ni, nu ska jag vara alldels för harmonisk och tända ljus och göra min spanskaläxa :)
Trevlig kväll!
| | 4 kommentarer |
Upp