Sallad.

Det är 2 minuter kvar tills Idol börjar och jag känner hur febern kryper närmre och närmre inpå och sprider sig genom kroppen. Kinderna rodnar, halsen värker och det låter ännu hemskare än vad det redan gör när jag nynnar för mig själv. Det känns på ett ungefär som om jag kommer bli sjuk tills imorgon, vilket jag verkligen inte får bli!

Det är nämligen imorgon som debatten i klassen äger rum och jag brukar ju klara av det rätt så bra med få fram mina åsikter, så nu ska det minsann äntligen få ställas på prov och se om det kan nyttjas till något bra. Utnämnd till socialdemokrat är vad jag är och vare sig det dom strider mot mina personliga åsikter eller ej ska jag knäcka alliansen med en förbannat stor tsunami (ja, istället för storm eftersom jag måste bli bättre på att variera mitt språk)! Ursäkta min otroligt dåliga liknelse, eller metafor eller vad det nu var. Olivia, rätta mig?

För att inte verka negativ och klaga på att jag är förkyld så ska jag omvandla det hela till något positivt. Jag är nämligen tusen gånger hellre förkyld och trött än sitter hemma för att jag är ett vandrande kaos inombords och inte har någon ork för något alls. Vare sig halsen krånglar eller ej så är jag glad idag.

Ni som känner mig vet ju att jag brukar få för mig väldigt mycket och nu framöver har jag tänkt att göra en experimet med mig själv, något som inte är alltför ovanligt för att vara mig kanske. Jag har nämligen fått för mig att det är alla dessa dåliga kolhydrater som finns i pasta, ris, vitt bröd, godis, fet mat etc som gör att jag får så extrema humörsvängningar. Det är ju inte så att jag ständigt har problem hemma som gör att jag kan vara så nere ibland så något måste det ju vara... Och nu har jag kommit på att det beror på mina dåliga matvanor.Efter att jag beställt och ätit upp en jätte god kycklingsallad med quinoa idag på Wayne's (med Lina mitt emot mig of course) så kom jag på att efter varje gång jag ätit något liknande har jag aldrig blivit sådär konstig! Dels så blir inte min mage sådär svullen och hård som den kan bli av maten mamma brukar laga, så nu ett tag framöver ska jag leva på vanlig frukost, sallader och om jag blir suget på något sött mörk choklad. Ljus choklad passar inte att äta efter en god sallad! Och mjölk får v inte glömma här på kanten heller! Varje gång jag är sugen på godis ska jag dricka ett glas mjölk istället... Ehm, aa försöka iaf!

Haha jävlar vilket äckligt hälsofreak jag låter som nu och det låter som rena rama bantningsmetoden, men riktigt så är det inte jag vill ha det. Jag ska bara testa och se om det gör någon skillnad på om jag skippar sån där mat som sätter sig som en degklump i magen och gör den svullen. Om jag klarar det en dag eller fler återstår ju att se, men det är dagens idé för idag i alla fall.

Alla är vi lite patetiska ibland hörrni! Nu måste jag verkligen förbereda mig inför debatten imorgon. Eftersom Idol redan har börjat nu så tänker jag faktiskt ta med mig datorn ner och slå mig ner med familjen och plugga samtidigt. Inget jag rekommenderar, men vill verkligen inte missa alla killarna idag! Ha det fint så hoppas vi att ni stöter på en hälsosammare och gladare Lina som kan hålla humöret på topp aningen längre i fortsättningen. Ciao!

| | 2 kommentarer |
Upp