pluspol vs minuspol

Sådär. Nu ska jag försöka ge mig på att kort inlägg innan jag bär mig av på promenad till Johannelund. Fick efterfrågan om att hjälpa till på Johannelundsdagen imorgon, så ska ner och prata med han i kiosken och vad passar inte bättre med att börja en sån här solig dag med en promenad? Sen blir det att ligga och steka i solen hela dagen och försöka skaffa sig en hygglig bränna. Kanske ska gå förbi och hämta upp Gamen påvägen?

Igår kväll fick jag hur som helst äntligen träffa my sexy friend Honken. Evigheter sen och när det väl gäller kan man ha riktigt kul med den mannen. Mötte upp han och Jenå först vid kentyplanerna för att kolla på Linas match och sedan åkte vi och hyrde film + köpte godis och begav oss hem till Honkens place, där det blev en rätt så galen kväll måste jag nog erkänna. Eller kväll med galen humor låter kanske bättre?

Det är nästan så att jag har träningsverk i magen så som dom senaste dagarna har varit fulla av skratt. Kan det bero på att Lina äntligen tagit sig ur sin Hey-jag-är-vinter-deprimernad-period och våran batterieffekt äntligen börjat fungera igen? Då går det inte en dag tillsammans utan att man får ta i ordentligt för att inte kissa på sig och vem mår inte bra utav dagar fulla av skratt?

Och inte blir det mindre skratt av att våran klass har ett manus till Årets munk som får mig att vilja lägga mig ner på golvet varje gång någon läser upp det? Visserligen är det bara jag och Hanne som får dessa skratt-attacker, men det är alltid en och annan som inte kan låta bli att le på läpparna när "berättaren" ska berätta hur Universum blev till. Mer säger jag inte, men ack så rolig den är. Precis min humor! Barnslig och sarkartisk och alla andra kommer tycka att den är jätte dålig, men jag älskar den och så länge jag inte kan sluta garva varenda gång någon läser upp den så är jag nöjd. Inte nu på tisdag, men tisdagen därpå är det genrep för Årets munk som jag tycker att ingen borde missa att gå på! Inträde 20 kr.

Och nu när jag ändå är inne på roliga grejjer måste jag även berätta om en till sak om ger mig kramper i magen. "Kaninen" heter fenomenet (Lina och jag körde den för andra gången i onsdags) och  det går ut på att man lägger ner dyra Línds chokladkaniner, inplastade i guldfolie och med ett bjällerklanghalsband runt halsen i lösviktsgodispåsen. Sedan går man och betalar och går viftar med den där kaninen tills den hamnar i magen och då tycker man att man har varit jätte busig och vem tycker inte om sånt om inte Biffen Berg? ;)

Kan ju även tillägga att Olle har fixat balbiljetter till mig på lördag så trots alla odds blir det att gå på balen för min del på lördag. Ni anar inte hur mycket tid jag lagt ner på att tjata på att någon ska fixa en biljett dit (uppenbarligen en av dom värre tjänster jag bett någon om). Igår, två dagar innan fick jag ett sms av Olle där det stod att jag borde vara nöjd nu, för biljetten är fixad. Snacka om att det var det bästa sms:et jag fått på länge! Jag trodde verkligen att det var kört med mina drömmar om att få gå på balen, men nehejdå. Har man en vän som Olle går allt i uppfyllelse..

Rix Fm ikväll och jag ser fram emot att komma dit som en redig kräfta efter dagens pressa-i-solen-hela-dagen. Pepp är jag också så blir troligvis en bra kväll!

Puss adjö.

| | En kommentar |
Upp