Everytime you touch me I become a hero

Nu var det länge sen jag fick tid att uppdatera. Har inte världens tid för att samla min tankar nu heller egentligen, jobbet väntar och jag måste hinna packa innan jag åker eftersom det blir Svartmåla efteråt. Får bli att jag skriver ner lite snabbt om vad som hänt de senaste dagarna sedan i tisdags:

Tisdag: Samåkte med stan tillsammans med Hanne för att träffa Malin och Frida. Köpte en tröjja + 2 klänningar (lämnade tillbaka båda igår eftersom jag kom på att jag aldrig kommer använda dom mer än en gång.  Och yes, jag lämnar tillbaka ungefär vartannat plagg jag köper...)  På kvällen blev det fiesta ute hos Malin. Riktig rolig kväll som slutade med att jag, Malin och Daniel hamnade i bubbelpoolen och vid 5 ungefär, efter att jag hade dammsugit hela nedervåningen gick jag äntligen och la mig.

Onsdag: Vaknade klockan nio och hade aldrig förr varit lite pigg och alärt som då. Jag och Frida lånade två av Malins cyklar och cyklade iväg till Ica Flamman för att göra oss av med alla flaskor och burkar. Vi njöt av solen och fantiserade om vårat företag vi en dag skulle starta, då vi skulle tjäna stora mängder pengar på att åka runt och hämta och slänga skräp efter fester hos ungdomar och annat folk. Tjänade lite extra pengar på panten trots att det först krånglade och påvägen tillbaka hämtade vi min moped hos Sofia och körde i skräck tillbaka i rädsla av att polisen skulle se att Frida inte hade någon hjälm...
 Resten av dagen segade jag till tusen. Jag satt hemma och ruttnade i datorstolen, sökte runt på nätet, läste bloggar och tävlade på lite olika sidor.  Hann också med att pröva min brors mini motorcykel som går i ca 60-70km/h och gjorde inte annat än satt och garvade när jag körde runt och hela jag vibrerade. Läskigt, men fantastiskt kul.
 Klockan åtta bestämde sig jag och Julia för att gå och se Sex and the City på bio. Det blev bråttom och jag har nog aldrig fixat mig snabbare än vad jag gjorde då. Bion började klockan nio och en halvtimma innan fick vi reda på att Alex och Johan även var på och att de hade 4 biobiljetter och villa bjuda ut oss. Vi hade tur och hann och jag kärade ner mig i filmen totalt. Hade inte sett ett endaste avsnitt med serien innan så för mig var både de fyra huvudpersonerna och alla händelser nya. Vad ska man säga om inte att man satt och skrattade ena sekunden och andra satt och rös? GÅ OCH SE TJEJJER! Gick sedan hem från stan, killarna följde oss och somnade ännu en natt väldigt sent.

Torsdag: Vaknade upp hos Julia och började dagen med frukost i solen. Efter lite prat inne på Williams rum promenerade jag hem, städade lite snabbt samt diskade åt mamma och begav mig sedan till Hanne. Julia hade fått mig att bli sugen på att baka jordgubbspaj så det blev vad vi tre försökte åstadkomma resten av dagen. Vet inte riktigt varför vi såg oss som så tjocka att vi skulle göra en smulpaj för åtta personer, men så blev det i alla fall. Blev en jädrans stor paj som tog en evighet i ugnen, svällde över och hamnade på ugnsgolvet och som inte var annat än rinnande smör när den enlig Hanne äntligen var färdig. Ont i magen fick vi nog alla tre efteråt, men ja. Om ni inte har något annat bättre för er tycker jag nog att ni ska försöka få ihop en god jordgubbspaj och dränka den med mycket vaniljsås. För god, det blev den faktiskt tillslut. Spenderade även kvällen där och vi tog det så lungt som man bara kan göra, med undantag fainten med flygsmällaren.

Fredag: Lina ringde som vanligt och väckte mig. Hon hade åkt in för dagen in till stan och var uttråkad. Fick inte så mycket att säga till om utan hon dök upp när jag stod i duschen och skrämde livet ur mig när jag kom tillbaka därifrån och skulle gå ut på balkongen för att fixa till naglarna. Jag har nog aldrig (förlåt för att det är 3:e gången jag anväder det uttrycket idag) blivit så rädd som när hon plötsligt hoppade ur ur garderoben. Jag skrek, jag tog mig för ansiktet och kände efter så att jag fortfarande andades med handen på hjärtat och hann skrika till igen innan jag insåg att det bara var hon.
  Blev att åka in till stan med henne samt Julia och jag fick en tröjja köpt på rean, en tröjja jag ingenstans ska lämna tillbaka. Duktigt Lina! Efter att Lina åkt tillbakat till stan slank Julia och jag in på en pizzeria och spenderade någa timmar på Mozarella. Även Jakob kom och gjorde oss sällskap så det blev en mycket trevlig stund. Kvällen tillbringades ute i Malmslätt. 

Idag är det lördag. Jag ska snart åka och jobba på Linds Café en stund innan det bär av till Svartmåla tillsammans med Gamen, Olle, ev Gusse och Edvin. Ser fram emot en trevlig helg nu så kan inte annat än att  hoppas att tiden på jobbet går snabbt..  Adjö!
  
| | En kommentar |
Upp