Norrköping, SVEA-utbildning

Började dagen med att ta fel tåg från resecentrum och hamnade i Vikingstad istället för i Norrköping. Lyckat! Insåg  ganska snabbt att jag skulle bli sen hur jag än gjorde så bestämde mig för att ringa mamma som fick kolla upp vilket gymnasium och vilket pendeltåg jag skulle ta när jag kom fram till Norrköping eftersom jag hade räknat med att Axel skulle ha koll på allt sånt..

Väl framme på De Geer gymnasiumet fick vi samlas i en aula där det var lite uppträdanden och där SVEA, sveriges elevråd presenterade sig och delade in oss i grupper. Hamnade i en grupp med allt från 12-18 åringar och de flesta visade sig vara riktigt trevliga människor. Hade förväntat mig att tillbringa en dag med en bunt nördar som la ner sin själ för elevrådet, men dom flesta visade sig vara på ungefär  samma nivå som jag och var väl lite halv engagerade. Lina, Sawin och William var dom jag lärde känna bäst under dagen. Lunchade på en pizzera tillsammans och på avslutningen gick jag & Sawin upp på scen och berättade om dagen för alla andra. Läskigt!

Dagen har varit väldigt rolig i alla fall (vilket jag absolut inte trodde den skulle bli) och jag klarade av att ha Molle i närheten hela tiden utan att slänga ut någon dum kommentar. Han är ju lite speciell så att säga, men Axel räddade mig i från de mesta. Har även lärt mig en hel del och fått en massa idéer till elevrådet så nu är det bara att gå tillbaka till skolan och och käfta emot alla lärarare som inte har läst på skollagen ordentligt.. ;)

image43

Nu väntar mat nere i köket så ska ta och pallra mig ner och försöka trycka i mig någon enstaka macka. Är egentligen redan hur mätt som helst eftersom jag har ätit på resurang och blivit bjuden på fika idag och hela köret, men har tränat så måste fylla på med lite energi om jag ska orka promenera bort till Lovisa ikväll.

| | Kommentera |
Upp