Ny design

Ett väldigt stort problem som jag har är att jag aldrig kan lämna saker ogjorda, om jag väl kommit igång med dem. Som idag till exempel när  Olivia precis hade gått och jag bestämde mig för att försöka förstå mig på hur man ändrade designen på bloggen. Då var klockan tio. Nu är den halv ett och jag känner mig äntligen nöjd med min nya header. Klockan är alldels för mycket och jag borde ha gått och lagt mig för länge sen. Har teknikprov imorgon (som jag knappt ägnat ett dugg åt), måste hinna duscha innan skolan + packa ner skridskor och hitta lämpliga kläder för bandyn. Vilket betyder att jag behöver lång tid på mig imorgon innan skolan eftersom det är alltför vanligt att jag får beslutångest om en rad olika saker. Och nu när jag ändå inser hur viktigt det är att jag går och lägger mig så snabbt som möjligt, ja, då sitter jag ändå kvar nedsjunken i datastolen och fortsätter skriva... (Någon som vill slå till mig så jag faktiskt inser vad jag gör?)

Fast och andra sidan, vem har mått dåligt över att göra saker dom i själva verket bara har lust att göra? Jag har inte lust att sova nu, det är tråkigt och slös på tid och jag vill faktiskt sitta uppe lite till, så varför inte? Världen går inte under, och förhoppningsvis inte jag heller...

Dagens ros måste jag dela ut också som får gå till Olivia som av en slump hittade mitt id-kort under sängen idag. Så många timmar jag letat och besvärrats av att inte ha det och så plötsligt håller hon det i handen hemma hos mig. Jag blev så chockad att jag började skratta och plötsligt hade jag sparat 300 kr och det kändes inte helt fel vill jag lova! 

Nu ska jag äntligen gå och lägga mig och somna gott eftersom allting verkar lösa sig för mig just nu. (Min Gud skämmer bort mig) Orkar dess värre inte bädda upp sängen så får lov sova på överkastet inatt, men det har jag ju gjort förr. Tänderna får också vänta tills imorgonbitti på att bli borstade och läxorna, ja dom struntar jag i idag också. Godnatt!

| | 3 kommentarer |
Upp