Gratis godis på PaninoSisådär. Nu är det äntligen dags att ge sig av och ta del av världen utanför huset. Har bara suttit hemma hela dagen fram tills nu, gjort lite läxor och fått besök av mormor som levererade nybakat bröd och en tårta. Blev frukost och fika på en och samma gång som avslutades med en tabett som ska motverka sötsuget.

Fick för övrigt min godispåse gratis på Panino häromdagen när jag hade glömt kontanter eftersom jag är där så ofta och han var säker på att jag skulle komma tillbaka. Fy fan. Glädjen av dom ynka enkronorna jag sparade blev kort när jag insåg att det inte var något att vara stolt över.

Bilden är från fredagens nollning i väntan på faddrarna utanför stadsbiblioteket. Det var 80-tals tema som ni ser och den nyktra biten jag minns från kvällen var väldigt rolig! Dock så tycker jag att det är lite synd att att nollningen är slut nu. Jag hade gärna nollats en helg till!

Igår så Jobbade jag med Moa och Petra och efteråt gick jag bort till Coop och köpte mig en ny cykel som jag sedan trampade till stan med för en lång fika på Steve's med Lina. Tvärtemot Linköpings majoritet som cyklar runt på en svart monark så köpte jag en vit cykel med gråa blommor på så igår när jag var ute och cyklade kände jag mig riktigt orginell.

Nu ska jag till Olle! Jag har lovat att vara där precis 15.37 så kanske är det dags att sätta lite fart! Har lovat att hämta upp Lovisa och Karro på vägen också så nu gäller det att sätta på turbon i baken. Vi hörs!

| | 2 kommentarer |
Upp