När gräset inte är grönare på andra sidan och det blir grönt vart man än går och Lina är lycklig, lycklig, lycklig.

Idag har minsann Gud stått på min sida. Hela dagen, ifrån att jag slog upp ögonen på morgonkvisten har varit bra. Morgonpromenad med Lovisa till Ica på morgonen, där det var fiskdamm och 3.90/hg för lösviktsgodiset på Ica. Sen bar det av till stan och jag blev inte seg en endaste gång. - Gick lika ivrigt som vanligt runt och letade febrilt efter en fin mössa med halsduk till pch hittade faktiskt tillslut en som jag ville ha på Åhlens, fast i fel färg och då ringde den snälla personalen ner till Tornby och la undan en åt mig. När hungen löpte ikapp oss gick vi till Mc.Donalds och då kom en viss Filip Johansson och slog sig ner vid vårat bord. Hade faktiskt inte pratat med honom på evigheter sen dess så det var mycket trevlig att få höra lite smått och gott om språkresan han varit på m.m.

När allt på stan hade stängt och folket började röra sig hemåt tog Lovisa & Julia hissen ( jag tog trappan, så hurtig som jag är) upp till hennes lägenhet där vi tog det så lungt som man bara kan ta det. Slappast hade vi det och när vi var ordentlgit utvilade och Julia hade tagit bussen till sin älskade Jakob promenerade jag & Lovisa ner till Steve's där Malin & Lai mötte upp oss med varsit stort léende på läpparna! Lina, Sofia, Simone och Simone var också där så det blev en trevlig måltid för mig och mina kycklingspett.


image9
Ny favorit jag inte vill leva utan!

Efteråt åkte de andra hem till Sofia, men jag & Lovisa gick till Mc.dondals istället och slog oss ner vid Rustan, Petter & Roos, som vi tidigare stött på på Ågatan. Vi snackade lite om jonas släkt och så, som varken jag eller Lovisa kan få nog av och tillslut blev det film och mys. Självklart är jag lika glad som vanligt över att ha fått träffa Jonas igen så redan nu kan jag ge mig på att jag kommer sova extra gott inatt och vara lite extra glad imorgon!
Härlig känsla de där!

Funderar också på att klippa av mig mitt slitna hår? Det var Lovisa som nämde det någon gång på stan idag och sen dess kunde jag inte låta bli att släppa tanken ifrån mig. Har speglat mig alldels för mycket idag och trots det har jag inte kunnat bestämma mig hur jag jag göra.. Svårt. Jätte svårt faktiskt.

Nu är det nog bäst att jag går och lägger mig.
Det är mycket som ska hinnas med imorgon!

Godnatt!

| | En kommentar |
Upp