Allt är för bra för att vara sant.

Allt är verkligen för bra för att vara sant just nu. Det börjar allvarlig skrämma mig. Bara bra saker har hänt på
den senaste tiden och hela jag bara sprudar av glädje vart jag än går känns det som. Vad är det för dåligt som väntar mig egentligen? Det kan omöjligt fortsätta såhär bra länge till..


<3

Idag har det varit en konstig dag i skolan. Igår gick jag runt och störde mig på allt och alla, men idag har skoldagen varit jätte slapp och har till större delen bestått av skämt, skratt och tårar. Tårarna är ifrån idrotten när Lina kastade in mig i en bänk på volleybollen. På något sätt så fastnade jag med ena foten nertill och flög över med andra kroppen och slog i marken med typ alla tår på vänstra foten  brutna. Okej, kanske inte brutna men jag var tvungen att gråta lite annars skulle ingen förstå att jag faktiskt hade ont eftersom jag alltid börjar garva? när jag skadar mig. Säg mig varför tack, men det har alltid varit så. Det gjorde i alla fall jätte ont men jag fortsatte spela och var egentligen bara glad att jag fick något att skylla på när jag gång på gång klantade mig..

Tennisen fick jag hoppa över i alla fall och istället följde Lina med mig hem. Jag var tvungen att visa min video jag hade spelat in igår åt henne för att göra henne glad (hon är långt ifrån lika glad som jag den här perioden). Det slutade i alla fall med att vi tillsammans spelade in en ny video och den är så rolig att jag får kramper i magen varje gång jag tittar på den. Tyvärr kan jag inte bestämma mig om jag ska våga lägga ut den på youtube eller inte. Jag antar att det redan snackas en hel del om mig och dels kommer ingen mer än vi förstå våra interna skämt i den.. Men men. Jag får samla lite mod tills imorgon så får ni se den då ;)

Nu ska jag  gå och  ta hand om min fot. Den behöver vila lite så jag kan dansa imorgon.
Godnatt!
| | Kommentera |
Upp