Blick från Öland

Jag skickade nyss iväg ett mejl till mammas föredetta kille och tackade så hemskt mycket för kameran han ringde och lovade mig idag. Blev hur förvånad som helst när han ringde. Jag var ute och gick och återupplivade gamla minnen från i somras då jag var här med Lovisa, Malin och Widar och kände mig riktigt nostalgisk där jag gick helt ensam runt kajjen och inte stötte på en endaste människa. Plötsligt ringer mobilen  och jag menar, vem förväntar sig att en 50-årig man ska ringa än så fort det står ett okänt nummer på displayen? Jag hamnade allt i chocktillstånd ett tag, men när jag så småningom insåg vem det var pratade jag på som om det var igår jag delade dörrnyckel med honom. Är fortfarade förvånad över hur otroligt naturligt det kändes att prata med honom, (vi kom inte alltid så bra övvreens när han bodde här) men vi alla mognar vi väl någon gång och inser våra misstag. Han är trots allt en toppen kille trots sina gamla år och den enda vuxna jag verkligen kan lita på till 100%.  En hel del prat blev det och jag fick som vanligt höra hur fina han tyckte bilderna var som jag hade skickat några dagar innan via mejl och han avslutade samtalet med att säga att jag genast skulle gå hem och kolla mejlen på nytt. Sen dess har jag gått hela dagen och väntat på att få lite datortid över och jag måste erkänna att jag anade redan innan jag öppnade det att det skulle stå att han ville ge mig sin kamera! Han har alltid tyckt om mig så mycket och verkligen sett mig som en speciell person så det var bara att tacka så hemskt mycket och vara glad. Och det är jag för det här kommer jag tjäna flera tusenlappar på!

Jag har även hunnit med att gå en andra promenad och den blev aningen längre. Började med att ringa till Henric som jag  hade lovat att ringa och han var på super bra humör så efter det nästan flög jag fram genom de tomma gatorna, som annars på somrarna brukar vara fulla av turister. Musik hade jag också med mig och trots det ödsliga Öland, vars Borgholm gått i ide och fick mig att känna mig ensammast i världen var jag på strålande humör och dansade fram genom gatorna och slog volter runt räcken.

Annars har det inte blivit mycket mer gjort idag. Jag sov ända fram tills halv elva och efter frukosten åkte vi ut till stugan en snabbis och hämtade hem lite smått och gott och resten av eftermiddagen (bortsett från mina promenader) har jag vilat och kollat på TV. Riktigt lungt och skönt har det varit och som jag har skrivit innan, så är det här verkligen ett ställe där jag kan koppla av på och koppla av det behöver vi alla ibland.

Min platttång har även gått sönder för er som ville veta och jag kan verkligen inte förstå hur, eftersom den fungerade utmärkt på julafton och jag har varken tappat den eller använt den sen dess. Märkligt, men det hindrar inte mig ifrån att gå och köpa en ny imorgon. Direkt när jag kommer hem blir det stan för min del för platttång klarar jag mig helt enkelt inte utan. Tror faktiskt inte att jag är ensam om det heller för den delen..

Nu har alla gått och lagt  sig förutom jag så känner att det är dags för den tradionella badrumsvisiten med samma rutiner var eviga gång. Godnatt!
| | En kommentar |
Upp