Veckosummering v18

Bättre sen veckosummering än ingen alls, eller vad tycker ni? Ni är trots allt en del som hänger kvar här och jag skulle väldigt gärna vilja veta vad ni vill läsa mer om. Och vad ni inte vill läsa mer om! Vad är bra och vad är dåligt? Hur mycket stör ni er på att jag uppdaterar så oregelbundet? Hit me!
 
 

 

Tillsvidare kommer en sammanfattning från förra veckan. Såhär såg den ut:

  

- I måndags kom jag hem från Malmö. Det har ni redan läst om men mer kommer. Ossians 2-årskalas måste givetvis dokumenteras!  

- I tisdags gjorde Adam en sådan där liten sak för mänskligheten men som betyder hela världen för mig. Jag kom hem sent från jobbet och kände att allt känns svårt, jobbigt och stressigt. Det är så mycket som händer på samma gång! Då såg Adam direkt vad jag behövde och erbjöd mig 10 minuter massage - fast det egentligen är jag som är skyldig han 50 minuter (pga jag har förlorat i Fem i rad för många gånger.) Jag inbillar mig alltid att jag omöjligt kan förlora så länge vi spelar om massage... 

- I onsdags var jag på avskedsmiddag för Mia på tapasrestaurangen Caliante på Söder. Hon avslutade sin praktik på Weekday i fredags och flyttade tillbaka till Linköping i söndags. Mia och jag umgicks en del under högstadiet men det var inte förrän på nyårsafton som våra vägar korsades på nytt. Så glad för det och för all energi hon bidragit med de senaste veckorna  

- I torsdags var jag ute och sprang med Amanda K på kvällen. Jag älskar att slå två flugor i en smäll och träna och umgås samtidigt!  

- I fredags gick jag på body pump efter jobbet och därefter väntade mamma hemma i lägenheten. Vi åt middag på balkongen (äntligen!) och fyllde bilen inför morgondagen. 

- I lördags hade vi loppis på Solvallas travbana. Efter dagens slut hade vi fått ihop ca 2500kr vilket kändes helt ok! Slår man ut det på antal timmar på loppisen och lägger till allt förarbete blir det nog rätt dåligt betalt... Men det är ändå plus i kassan! 

- I söndags var jag ännu en gång ute och sprang med Amanda K. Därefter sågs vi inne i stan, köpte med oss sallad och promenerade över till ett soligt Djurgården. En perfekt söndag om ni frågar mig!

Vardag | |
#1 - - Hanne:

Jag stör ihjäl mig på att du uppdaterat så sällan. Eller okej inte stör ihjäl mig men jag känner mig ledsen och lurad varje gång jag går in här och samma inlägg ligger högst upp som sist jag var inne (ca 7 ggr/dag).
Jag vil helst läsa om dig och din dag, dessa inredningsinlägg är okej om du uppdaterat "vanligt" också. När man på fjärde dagen man går in och inser "yeeeeeees!!!! Lina har uppdaterat!!!!!" och så är det bilder från någon lägenhet som inte ens är din, svider i ögonen lika mycket varje gång.

Hahaha åh, tänk om du hade haft massa haters här bland kommentarerna. Då hade det kanske sett ut som min träliga kommentar ovanför. Nä men du vet att jag gillar dig och anledningen till att jag vill att du uppdaterar din blogg ofta osv beror ju på att jag saknar dig. Genom bloggen känns det som att vi har kontakt dagligen och jag vill veta vad du gör och hur du mår!! ❤️❤️ Ses i helgen, jag LÄNGTAR!!

Upp