Kvällens meny

Det blev en hel del gott som dukades fram i lördags! Min tanke var att bjuda på en fräsch sommarbuffé som kändes som jag samtidigt som jag ville att alla skulle hitta något gott. Eftersom jag sällan lagar något med kött skippade jag det helt och la över ansvaret på Ludde, som fick krydda och sota Fröyalax till hela sällskapet. Han varnade mig i god tid om att luften skulle bli dålig, men det budskapet missade jag helt att föra vidare så plötsligt började varenda gäst att hosta på grund av all cayenne. Det var kvällens inslag av drama ;) 
 
 
Fördrink: 
Prosecco
 med fläderblomssaft, citron, mynta och is

Middag: 
Sotad sashimilax

Rostad potatissallad med rädisor, sparris, salladslök, dill och persilja 
Västerbottenpaj toppad med stenbitsrom, rödlök och salladslök. 
Mozzarella, tomat och basilika  
Halloumisallad med nektariner, avokado och rostade solrosfrön. 
Gulbetssallad med fetaost, groddar och granatäpple. 
Basilikamayo 
Fröknäcke med uppvispat smör 

Dessert: 
Zuleikatårta 
Hallonparfait 

Kommentarer
Postat av: Julia

Vattnas i munnen. Allt var så gott! Det måste bli en repris på denna middag i sommar.

Svar: Gärna det <3
Lina Berg

2017-05-18 @ 22:20:41
URL: http://nouw.com/familydaylife

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0