Halstrad röding med vitvinssås och grönsaksstavar

 
Visst är det härligt att göra saker för första gången? I helgen kom Maria förbi på middag och fram tills dess köpte jag min första färska röding i fiskdisken. Jag väljer gärna fisk när jag är ute och äter då jag är dålig på att laga det hemma, men nu ska det bli ändring på det. Till rödingen serverade vi en klassisk vitvinssås, kokt sparrispotatis och grönsaksstavar av morötter, purjolök och rotselleri. Till efterrätt hade jag förberett en hemmagjord hallon parfait. Recept kommer! 
Vardag | |
#1 - - Carolin:

Men så gott :)

#2 - - rememberthiis.blogg.se:

Ser gott ut :)

#3 - - Mathilda:

Jag måste bara fråga (har ställt denna fråga tidigare) - men dem lampor du har i sovrummet by Ryden - vart har du köpt glödlampan? Vill gärna ha såna genomskinliga och inte "gula" om du förstår :) Vore supertacksam för svar!

Svar: Hejsan! För att vara helt ärlig så minns jag inte alls var jag kan ha köpt dom... Men det borde vara antingen på jobbet (R.O.O.M.) eller på Clas Ohlson.
Lina Berg

Upp