"Vill du komma på spakväll hos mig?"

Förra veckan hörde Jonna av sig och frågade om jag ville komma ut till Stjärnesand och mysa. Jag svarade snabbt "Ja det är klart jag vill" och så vips var sommarens första semesterdag uppbokad.  Om det är något jag aldrig skulle tacka nej till så är det spakvällar. 
 
I Stjärnesand tog vi vattenskotern till ett mysigt ställe och åt glass.  Vi satt och bubblade i eftermiddagssolen, åt förrätt med ansiktsmask nere vid sjön, bastade med inpackning i håret och avslutade kvällen med massor av gott som tillagats på grillen. Idag började dagen med ett morgondopp följt av en drömmig frukost som nästan tog mig tillbaka till Italien. Jag passade även på att göra årets första bakåtvolt från bryggan som jag alltid vill göra minst en varje år. Det bevisar att jag fortfarande är ung och smidig och det är väldigt härligt att känna så. Den sommaren det aldrig blir någon volt har jag verkligen blivit "vuxen" på riktigt. 
 
Tack älskade Jonna för världens bästa start på semestern ♥
 
Vardag | | En kommentar |

Ossians 2-årskalas

För alldeles för länge sedan lovade jag mig själv att lägga upp bilder från Ossians 2-årskalas. Det är så enkelt att  gå tillbaka och minnas alla fina stunder om de finns här på bloggen. 


Det här var en sådan helg i Malmö som fick en att längta efter egna barn när man åkte därifrån. Ossian blev så glad när jag kom på hans kalas! Så fort jag försvann till ett annat rum ropade han efter Lina och ville att jag skulle komma och leka. Vi fick en liten svacka  när jag och Julia ville ta födelsedagsfoto med honom (hehe) men sedan framåt kvällen blev han världens mysigaste igen och bjöd på både gos och massage ❤️


Vardag | | Kommentera |
Upp