Att han inte passade på del 2

Gårdagens cykeltur avslutades med en femrätters middag på Lilla Bjers. Jag älskar att samla på mig bra tips inför en resa av personer som vet vad jag gillar och det här var ett av två ställen som jag hade skrivit upp. Tur det.

Lilla Bjers serverade den godaste middagen vi ätit NÅGONSIN. Allt som kom in under kvällen smakade ljuvligt och då bjöds det även på två aptitretare innan maten, en smakrensare och en extra dessert utöver den femrätters meny som vi hade beställt. Sammanlagt fick vi smaka på nio olika rätter som alla var tillagade med högsta omsorg och finess av 100% ekologiska råvaror, varav de flesta dessutom var KRAV-märkta och kom från den egna gården. Enligt mig blir det inte bättre än så. Vi hade kunnat hoppa över momentet när Adam spillde ut sitt glas vin över hela mig, men om vi bortser från den lilla detaljen så var det här den bästa kulinariska upplevelsen på länge!
 
Räcker pengarna till den dagen det blir dags att planera bröllopsmiddag skulle jag vilja gifta mig här. Efter igår behöver jag aldrig mer drömma om att göra det i Italien för det här blir mycket bättre! Att han inte passade på igår heller...
 
Vardag | |
Upp