Stel stämning, dubbeldusch och kortslutning

För några veckor sedan sågs jag, Hanne, Adam och Johan i Alingsås för första gången. Vi var hemma hos Johan och fick erfara kanske den stelaste kvällen på hela sommaren. Vi drack vin men det hjälpte inte och vi spelade kort som inte heller gick hem. Det var helt enkelt en lite märklig kväll. Precis som det kan bli ibland när alla personer inte känner varandra så väl. 

Hur som helst så bjöd i alla fall Johan med oss till hans sjöbod i Hunnebostrand den kvällen. Jag är inte den som tackar nej om någon vill ta mig till havet och tänkte att "bara vi fyller bilen med spel så blir det nog kul". Efter mycket om och men blev det av och i lördags for Hanne och jag iväg med hennes bil efter att hon hade slutat jobbet. Jag hade inte träffat henne på ett tag och blev sådär fnittrig på en gång bara av att se henne. Hanne vet exakt vad hon ska göra eller säga för att få mig skratta. 
 
I Hunnebostrand visslade hamnen av vinden. Jag var jättenära att vinna på minigolften men gjorde en klassisk Lina och tappade det på slutet. Det fanns inget vanligt schampo och balsam i sjöboden utan jag och Hanne fick tvätta oss med dubbeldusch och kom ut som två män ur duschen. I måndags tog vi bilen till Bovallstrand för att fika men på det enda fik som fanns hade kaffemaskinen precis gått sönder. Vi lagade även en middag som bara blev helt ok. Jag kokade färskpotatisen alldeles för länge och Adam glömde sparrisen på grillen.
 
Utöver det så hade vi fantastiska dagar! Det var underbart att sitta och äta frukost tillsammans på altanen till idyllisk och klyschig skärgårdsmusik. Vi spelade spel som Speak Out, Kortslutning och Alias. Vi klättrade upp till en utkiktsplats och belönades med magnifik utsikt. Vi delade på en flaska cava och åt god lunch på Bella Gästis. Vi hoppade studsmatta. Vi drack vin. Vi sov ut. Vi åt glass. Vi fikade i regnet. Hanne och jag stannade även kvar en extra natt och hade kvalitetstid med bara varandra. Vi köpte hem färska räkor, delade på vinet som var kvar och bubblade av skratt när vi planerade höstens stora happening. En stel kväll blev helt enkelt till en väldigt härlig helg. 
 
 Tack Johan för den här gången ♥ 
 
Vardag, sverige | hunnebostrand | | En kommentar |

Hunnebostrand

Sista semesterstoppet för den här sommaren är Hunnebostrand. Jag, Hanne, Adam och Johan är här och bor i Johans familj sjöbod nere vid hamnen. 

Vardag | | En kommentar |

Jag vill aldrig så att säga hitta mig själv

"Det är fint tycker jag med livet hur saker och ting kan förändras så fort. Hur det mer eller mindre bara handlar om yttre omständigheter och de relationerna som vi har. Hur någonting som man har kan kännas så oviktigt när man har det och när det sen försvinner känns det som att man bara vill dö. Och hur tiden och nya människor som kommer in i ens liv kan läka alla sår. Och att man kan växa av att bli trampad på. 

Jag är jag för att jag har upplevt allt det som jag har upplevt. Jag vill alltid hela tiden ständigt utvecklas, utmanas och växa. Jag vill aldrig så att säga hitta mig själv. Jag vill fortsätta leta. Om alla frågor hade haft svar så vet jag inte hur jävla spännande livet hade känts helt enkelt. Det är kanske omoget att va sån men det gör ingenting. Jag blir lugn av att veta att det inte alltid måste kännas okej.

Det är fan lugnt och va vilsen. Det är en del av livet och det är en del av mig. Och om jag någonsin tvivlar på mig själv så ser jag mig omkring på de människor jag älskar och låter dem vara en reflektion av mig. På så vis kan jag älska mig själv genom att helt enkelt älska andra."

Från Miriam Bryants sommarprat 

Upp