Yoga, hemmagjord granola & Taverna Brillo

 
Under veckan som gått har jag...

- Hunnit med två träningspass och två yogapass.
- Druckit vin på Haymarket med min kollega Hannele.
- Gjort en stor sats med persiljebiffar vars recept jag tidigare har lagt upp HÄR.
- Bokat flygbiljetter till Paris tills imorgon och kämpat hela helgen med att läsa klart boken Girl On The Train. Jag vill så gärna bli bättre på engelska och framförallt utöka mitt ordförråd, så sådana här jobbresor emellanåt är perfekt för motivationen!
- Bakat glutenfritt danskt rågbröd (recept HÄR) och gjort min första hemmagjorda granola. Den jag köpte med hem från Bali var alldeles för god och tog därför slut alldeles för snabbt, så jag försökte göra en liknande och lyckades riktigt bra. Utan recept!
- Ätit middag på Taverna Brillo med systrarna Kaller och min gamla granne Oscar Rundqvist. Jag hade absolut inte räknat med att gå ut och dansa efteråt, men plötsligt var klockan tre och jag var inte i säng förrän vid fyra. Kändes väldigt galet för att vara mig these days... 
- Överraskat Adam med ett spontant besök av hans vänner Fredrik och Erik, som befann sig i Stockholm i söndags. Det var länge sedan jag skrattade så mycket som igår kväll, trött och lättroad som jag var efter lördagens bravader. Jag är inte så mycket för gulliga djur som gör tokiga saker, men sjuka fantasier som spårar ur... Det är underbart! 
 
 
Vardag | |
Upp