Varmkorv, födelsedagar och vitaminbrist

Självservering på bullens varmkorv, två födelsedagsfiranden och ännu en vitaminbrist. Här kommer en topp 5-lista från förra veckan + ett mindre bra resultat: 
 
 
1. Adams födelsedag. Middagen på Miss Voon var riktigt bra, frukosten dagen därpå blev lyckad (efter att jag gjort om pannkaksmixen, det stod tydligen fel mängd salt i receptet) och klockan han fick i födelsedagspresent passade perfekt. Det var fjärde födelsedagen jag fick skämma bort honom på och jag kan inte tänka mig en bättre person att få äran att fira! Jag är så stolt över honom, över den han är och att han är min. 
 
2. Linas 24-års galej. Hon är verkligen one of a kind den där Gamsäter. Hon hade skrivit att det skulle vara självservering av bullens varmkorv på inbjudan och jag trodde faktiskt att hon skämtade, men icke! Det luktade korv i hela lägenheten när man kom men vad gjorde det? Det är inte vad man bjuder på som gör festen, det är folket. Skön som hon är var det såklart massor av härligt folk på plats och det resulterade i en underbar kväll! Hennes nyfunna kärlek var också där och jag blev typ nyförälskad i Adam bara av titta på dem... 
 
3. Sista sommarkvällen på balkongen? Jag, Amanda D och My har länge försökt få till en AW ihop och i onsdags blev det äntligen av! Vi rundade av sommaren men att dela på en sista flaska rosé på min balkong och till det åt vi utvalda charkuterier. Vardagslyx. 
 
4. Söndagslunchen hos mamma. Jag hade önskat smörgåstårta till lunch i söndags och det hade hon fixat + massor av goda chokladpraliner att välja mellan till efterrätt. Det är så mysigt att komma hem nuförtiden tycker jag. Fint att hon överröste Adam med biobiljetter i födelsedagspresent också, så att han/vi har något att göra i höst. 
 
5. Blodvärdena. I tisdags var jag hos doktorn och tog blodprov för blodbristen. Resultaten kom på posten någon dag senare och visade på utmärkta blodvärden!  Från 110 gram per liter till 125 gram. Jag har verkligen kämpat på sedan början på augusti med både blodpudding (aldrig mer), Blutsaft och färskpressade apelsiner i samband med järntabletter (+ väntat med kaffe minst 1 timme efteråt pga det försvårar upptaget av C-vitamin), så det känns väldigt bra att det gav resultat. Några superkrafter har jag tyvärr inte märkt av, men det beror troligtvis på att jag tydligen har en B12-brist att bekämpa också. Det var det mindre bra resultatet. 
Vardag | |
#1 - - Anonym:

Så fin bild på fina paret <3

Svar: Tack <3
Lina Berg

Upp