Matplatsen

 
I våras bytte vi ut både stolar och bord här hemma. Mina drömstolar flyttade in och till det beställde jag ett nytt matbord från Hay. Lagom till hösten har även de två nya taklamporna från Bolia installerats! Förra året hade vi knappt någon belysning alls i vardagsrummet, men nu äntligen är det i sin ordning och jag har på egen hand fått erfara att belysning är a och o i ett hem. 
 
Då hösten är min tid på året när jag försöker spara så mycket pengar som möjligt tänkte jag lista fem saker jag hoppas kunna köpa när kontot är påfyllt igen, främst till hemmet men också lite annat:
 
- Ett vitrinskåp. Jag önskar mig ett grått skåp från Hubsch som ska stå till höger om det vita sideboardet. 
- En blå matta. Fortfarande har jag vissa hål i hemmet som behöver fyllas ut med något, men trots det kan jag inte låta bli att fantisera om att börja byta ut en del. Chhatwal visade upp en underbar blå nyhet på Formex och den skulle lyfta hela vardagsrummet om den fick plats under matbordet...
- Någon slags tavla/konst. I vardagsrummet har jag en lång vit vägg till vänster om bordet på bilden och den är just nu helt tom. Hade vi haft stuckaturer och fönster hade det varit tillräckligt, men en gammal funkislägenhet kräver verkligen sin inredning. 
- Nya träningskläder! Det är superkul att känna sig snygg på gymmet, men de senaste åren har jag prioriterat att lägga lönen på inredning, resor och vanliga kläder. Nu börjar allt i garderoben som har med träning att göra kännas urtvättat och slitet och det är tyvärr inte den bästa motivationen. Vem vill välja mellan pest eller kolera varje gång en packar träningsväskan?
- En supervarm vinterjacka för vinterns värsta dagar. Det skulle vara roligt att ha ett alternativ till min fjällräven som jag har haft i snart 8 år. Måste jag välja föredrar jag dock ett nytt vitrinskåp så jag håller tummarna för en mild vinter! 
 
Hemma hos mig, Inredning, Vardag | |
#1 - - mormor:

Vart har det fina matbordet tagit vägen?

Svar: Hej mormor! Det sålde jag.
Lina Berg

#2 - - My :

Hej! Jag såg att du köpt stolarna från Nlini och funderar själv på att beställa därifrån. Hur lång tid tog leveransen och vad har du valt för trä? Kan du maila mig svaret? Tack så jättemycket!!<3

Svar: Har svarat till din mejl <3
Lina Berg

#3 - - kerstin ehrenholm:

Så snyggt

Svar: tack :)
Lina Berg

#4 - - Fr:

Fin mix mellan naturmaterial och de lite mer industriella. Gillar även färgskalan väldigt mycket!

Svar: Tack så mycket!
Lina Berg

#5 - - carina murman:

Du har bra smak i inredning 😊👍

Svar: Tack så mycket :)
Lina Berg

#6 - - Anonym:

Så snyggt! Vilken storlek har du på bordet?

Svar: Tack så mycket! Jag har storlek 180cm.
Lina Berg

Upp