Chiapudding med mangobotten

 
Jag älskar att göra helgfrukostar till något extra. På vardagarna ser den alltid likadan ut (en eller två mackor + en kopp kaffe) och det är så jag vill ha det, men på helgerna får det gärna vara något mer. Den här chiapuddingen har jag redan lagt upp receptet på tidigare, men då bilderna som hörde till blev så fula har jag försökt att ta en bättre bild! Jag blev inspirerad på Bali och gör numera chiapuddingen på en god mangobotten och toppar den med hallon, rostade kokoschips och ett blad mynta plockat på balkongen. 
 
Ingredienser för 1 portion: 
2 msk chiafrön
1,5 dl valfri mjölk
1 knivsudd vaniljpulver
1 tsk kanel
Mango
Hallon
Rostade kokoschips
 
Gör såhär: Mixa mangon till puré och låt svalna i lämpligt serveringsglas. Blanda chiafrön, mjölk, vaniljpulver och kanel i en bunke och låt stå i 30 minuter. Blanda igen och häll sedan puddingen över mangopurén. Täck glaset och låt svälla i kylen över natten. Servera med hallon och rostade kokoschips.  

Kommentarer
Postat av: Mams

Den får jag prova!

Svar: Det tycker jag!
Lina Berg

2016-09-24 @ 09:10:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0