Mest Olivias helg

 
Under helgen som gått har vi haft besök av Hanne, Olivia och hennes pojkvän Daniel. Olivia fyllde år i lördags så då var det fullt fokus på henne. Adam fixade tårta efter frukost, Daniel vann tävligen bäst födelsedagspresent och på kvällen blev det mexikansk tacos hemma hos oss innan vi begav till O'Learys och körde 3-kamp. Jag borde ha kommit sist, men deras väldigt märkliga poängräkning gjorde att jag placerade mig på andraplatsen och slapp bli på dåligt humör. 
 
Utöver det har jag fått följa med på konkurrenspaning i veckan som gått. Jag har även besökt Affordable Art Fair och insett att Amy Judds verk inte alls är särskilt affordable. I tisdags och torsdags hann jag med att träna innan jobbet och söndagen avslutades med ett löprunda till Amanda K och tillbaka. Det var riktigt skönt i höstkylan samtidigt som jag är lite kluven när det gäller att komma ut och springa i mörkret såhär års. Jag vägrar bli rädd men kan liksom inte råför att det hugger till lite i magen så fort jag möter en man.
Vardag | |
#1 - - Mams:

Var ute o gick halvmilen i vidingsjö igår kväll o t.o.m blir lite orolig när man hör någon komma flåsande bakifrån....men det är ju bara andra joggare. Men med tanke på allt som händer ska man ta det lite lugnt 😘

Svar: Det var ovanligt att höra för att komma från dig!
Lina Berg

#2 - - Hanni:

Tack för en toppenhelg ❤️

Svar: Tack själv raring ❤️
Lina Berg

Upp