Jordärtskocksoppa och flyttplaner

Jag är så imponerad över alla som hinner med att kombinera både heltidsjobb och en väl uppdaterad blogg! Jag får liksom aldrig till det känns det som. Alltid lyckas det komma saker emellan som känns viktigare än att slå sig ner och skriva på obestämd tid. Det är precis som med yogan. Jag älskar när jag väl gör det, men tycker det finns viktigare saker som spelar roll egentligen. Ett extra inlägg på bloggen avgör aldrig om veckan varit bra eller dålig i slutändan. Det gör det däremot om jag hinner spendera mycket tid med Adam eller andra nära och kära. Sånt spelar roll på riktigt. Nåja. Här kommer förra veckans veckosummering: 
 
 
- I onsdags var Lovisa uppe på jobb i Stockholm och passade på att sova över hos oss. Jag ville såklart ta vara på tillfället och passade på att lyxa till det med en fin middag! Jag lagade jordärtskockssoppa med halstrad pilgrimsmussla (har tidigare lagt upp receptet HÄR) och till det försökte jag baka bröd, men det gick tyvärr inte så bra.
- I torsdagskväll befann jag mig i butiken i Sickla.  Först fick jag vara med på deras AW och därefter höll jag i en liten utbildning för personalen. Det blev en lång men väldigt rolig arbetsdag för min del!
- I fredags tittade jag och Adam klart på filmen Hunt For The Wilderpeople. Filmtips!
- I lördags umgicks jag med Osccar och hans vänner som var uppe i Stockholm på besök. Vi åt lunch på Prinsen, strosade på stan och drack vin ihop.
 
 
- I söndags ville jag få så mycket gjort att jag inte gjorde någonting istället. Det blir så för mig ibland på lediga dagar.
 
Utöver ovan nämnda punkter hann jag träna två gånger. Jag är långt ifrån nöjd med den prestationen, men det är bättre än inget. Jag hade också en mäklare förbi som bjöd på en kostnadsfri värdering av lägenheten. Jag vill flytta till en sekelskiftslägenhet och känner mig redo att sälja. Tyvärr har min älskade (och lite förståndiga men det tänker jag inte erkänna) sambo noll behov av det, så vi är inte riktigt överrens. Planen ser därför ut såhär: Steg 1. Den här hösten sår jag ett frö i Adams huvud. Steg 2. Till våren tar jag med honom på massor av visningar och får upp hans intresse. Steg 3. Lagom till nästa höst flyttar vi! 
Vardag | |
Upp