En eloge till vädergudarna!

Till att börja med vill jag, som klagade lite på hösten häromveckan, ge årets vädergudar en eloge. Hösten har verkligen varit vacker och hållit i sig länge den här gången. Det var så fint att vakna upp till honungsgula löv och en klarblå himmel utanför fönstret i lördags. Trots ett par glas vin och lite bubbel kvällen innan började jag dagen med en springtur och kände mig sådär fånigt lycklig över det underbara vädret. I skrivandes stund vräker regnet ner så kanske blev det årets sista sköna löprunda? 
 
 
Utöver det som nämndes ovan hände följande förra veckan:
- I måndags gick jag på Bodystep Athletic tillsammans med Amanda D. Den bästa träningen är helt klart när jag slipper träna själv!
- I tisdags var jag på kickoff med jobbet, det var utbildning på dagen och middag på kvällen. Eftersom det inte händer alltför ofta passade jag på att ha det riktigt roligt både sent och länge. Det var vi värda! 
- I onsdags gick jag raka vägen till Hemköp efter jobbet och köpte med mig kött å beanäääs! Ibland finns det inget som är godare. 
- I torsdags fick jag lite lätt dåligt samvete över köttbiten och lagade grönkålspastan till middag. Recept har ni HÄR.
- I fredags hade Adam och jag planerat in en hemmakväll men det slutade med att vi mötte upp Ludde och hans vänner på Vassa Eggen. Av dessa fick jag lära mig allt om hur en matlagningstävling i OS går till (läs om det HÄR) och så blev det såklart en del snack om vägen fram till guldet. 
- I lördags hade jag en heldag på stan med Kaller . Den avslutades med varsin biffsallad på Riche innan det blev dags att röra sig hemåt för att inte missa "Så mycket bättre". Lisa Ekdahl är min nya idol. 
- I söndags började jag dagen med yoga tillsammans med Amanda D. Därefter åkte jag och Adam ut till Drottningholms slott, promenerade runt lite grann och drack varm choklad. Han hjälpte även till att fota lite då jag önskade bilder till bloggen. Visst börjar han på duktig?
Vardag | |
#1 - - mormor:

Fin tröja på en fin flicka.

Svar: Tack fina mormor!
Lina Berg

Upp